همچنین در هفته معاملاتی منتهی به ۱۰ شهریورماه شاخص فرابورس(آیفکس) با افزایش ۱۳ واحدی معادل ۱٫۴ درصد رشد را به ثبت رساند و در ارتفاع ۹۵۳ واحدی ایستاد تا بازدهی خود از ابتدای سال را به نزدیکی رقم ۹ درصد برساند.
در همین حال ارزش بازار فرابورس نیز در این مدت با افزایش ۱٫۲ درصدی روبهرو شد تا به این ترتیب این متغیر رشد ۲ درصدی را از ابتدای سال تجربه کند.
در بازارهای اول، دوم و پایه نیز به ترتیب جابه جایی ۳۱۱، ۷۹۳ و ۴۷۰ میلیون سهم به ارزش ۵۹۹، ۲۴۳۵ و ۹۸۴ میلیارد ریال رقم خورد که از افزایش حدود ۳۰۰ درصدی حجم و ارزش معاملات در بازار اول، ۷۰ درصدی در بازار دوم و بیش از ۸۰ درصدی در بازار پایه حکایت دارد.
بازار ابزارهای نوین مالی هم در هفته گذشته با معامله ۱۵۱ میلیون ورقه بهادار به ارزش ۷ هزار و ۲۴۳ میلیارد ریال، با رشد بیش از هزار درصدی حجم و ۱۰۷ درصدی ارزش معاملات روبهرو شد.
همچنین در بازار ابزارهای نوین مالی صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله بیشترین حجم مبادلاتی را به میزان ۱۴۳ میلیون ورقه و اوراق بدهی بیشترین ارزش معامله را در رقم ۶ هزار و ۶۵۲ میلیارد ریال تجربه کردند.
این گزارش می افزاید: معاملات اوراق بدهی در هفته گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش حجم و ارزش معاملات را به ثبت رساند؛ در همین حال ETFها نیز با رشد بیش از ۱۳۰۰ درصدی حجم و ۵۰ درصدی ارزش معاملات روبهرو شد و اوراق تسهیلات مسکن نیز بیش از ۲۰ درصد رشد در حجم و ارزش دادوستدها را تجربه کرد.
افزون بر این؛ ارزش خرد معاملات بازار سهام در مجموع بازارهای اول، دوم، پایه، مشتقه و SME به رقم ۲ هزار و ۸۰۶ میلیارد ریال در هفته گذشته رسید و گروه فلزات اساسی با ارزش معاملاتی به رقم ۶۴۶ میلیارد ریال ۲۳ درصد از ارزش کل معاملات بازار سهام را در اختیار گرفت و در جایگاه نخست ایستاد. گروه شیمیاییها هم ۱۴ درصد از این رقم را در اختیار گرفت و در رتبه دوم قرار گرفت و گروه حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات ۷ درصد از ارزش کل معاملات را به خود اختصاص داد و در رتبه سوم نشست.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0