کد خبر : 4061
تاریخ انتشار : جمعه 3 آوریل 2015 - 10:48
-

واکنش سران سیاسی دنیا به تفاهم هسته ای ایران

دبیر کل سازمان ملل ضمن استقبال از تفاهم سیاسی حاصل شده میان ایران و غرب و گفت که این تفاهم زمینه را برای توافقی تاریخی فراهم می‌کند.

به گزارش علویون از شبکه خبر؛ به نقل از تسنیم، سران سیاسی دنیا نسبت به تفاهم هسته ای ایران و غرب واکنش نشان دادند.

بر اساس این گزارش، دبیر کل سازمان ملل ضمن استقبال از تفاهم سیاسی حاصل شده میان ایران و غرب و گفت که این تفاهم زمینه را برای توافقی تاریخی فراهم می‌کند.

واکنش بانکی مون به تفاهم سیاسی ایران و غرب

 هاموند: توافقی که با ایران حاصل شد پایه خوبی برای توافق بسیار عالی است

“فیلیپ هاموند” وزیر امور خارجه انگلیس هم اعلام کرد توافقی که با ایران حاصل شد، پایه خوبی برای توافق بسیار عالی خواهد بود.

هاموند وزیر خارجه انگلیس از توافق با ایران احساس رضایت کرد

 

روسیه نیز در خصوص بیانیه مشترک ایران و کشورهای ۵+۱ اعلام کرد که توافق هسته‌ای ایران نتایج مثبتی برای امنیت خاورمیانه خواهد داشت.

واکنش بان کی مون به تفاهم سیاسی میان ایران و غرب

بر این اساس وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که توافق هسته‌ای ایران نتایج مثبتی را برای امنیت خاورمیانه به همراه خواهد داشت.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران انحراف اوباما از اهدافش است
همزمان با حمایت های جهانی از بیانیه مشترک ایران و گروه ۵+۱ در باره برنامه هسته ای ایران، “جان بینر” رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که توافق هسته‌ای با ایران انحراف اوباما از اهدافش است.

نارضایتی رئیس مجلس نمایندگان امریکا از توافق هسته ای

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: پیش از برداشته شدن تحریم‌ها کنگره باید توافق با ایران را بازبینی کند.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تاکید  کرد که پیش از برداشته شدن هرگونه تحریمی از ایران باید به کنگره اجازه داده وشد که توافق با ایران را بازبینی کند.
وی در ادامه بیانیه‌اش اعلام کرد که پیش از برداشته شدن هرگونه تحریمی باید به کنگره این اجازه داده شود که توافق با ایران را بازبینی کند.
“محمد جواد ظریف” و “فدریکا موگرینی” پنجشنبه شب در کنفرانس خبری از حصول تفاهم سیاسی میان ایران و غرب درباره برنامه هسته‌ای تهران خبر دادند.
بر اساس راه‌حل به دست آمده، دوره زمانی برنامه جامع اقدام مشترک در خصوص برنامه غنی‌سازی ایران ۱۰ساله خواهد بود. در طول این مدت، تعداد بیش از ۵۰۰۰ ماشین سانتریفیوژ در نظنز به تولید مواد غنی‌شده در سطح ۳/۶۷ درصد ادامه خواهند داد و تأسیسات هسته‌ای فردو به مرکز تحقیقات هسته‌ای و فیزیک پیشرفته تبدیل خواهد شدو بیش از ۱۰۰۰ ماشین سانتریفیوژ و تمامی زیرساخت آنها در فردو حفظ و نگهداری خواهند شد.
راکتور تحقیقاتی اراک آب سنگین باقی خواهد ماند و با انجام بازطراحی ارتقا یافته و روزآمد خواهد شد و در بازطراحی راکتور ضمن کاهش میزان تولیدی پلوتونیوم، کارآیی راکتور اراک به‌میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − سه =