– زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۴۵۰ گرم بیف بی استخوان (فیله)
دو حبه سیر رنده شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
۲ عدد هویج خرد شده
۳٫۵ پیمانه گلچه های بروکلی
۶ عدد پیازچه
۱/۴ پیمانه آب پرتقال
دو قاشق غذاخوری سس سویا
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۴۲۵ گرم کنسرو لوبیای تند و فلفلی
طرز تهیه
۱. در یک تابه بزرگ یا ترجیحا واگ (تابههای عمیق چینی)، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بیف، سیر و زنجبیل را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که گوشت طلایی شود. حدود ۳ تا ۴ دقیقه کافی است. آنها را از تابه خارج کنید. باقی روغن را در تابه بریزید. بروکلی و هویج را اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا برشته شوند. سپس پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
کالری: ۴۷۰
چربی: ۲۸ گرم
کلسترول: ۷۶ میلی گرم
کربوهیدرات: ۳۰ گرم
فیبر: ۸ گرم
پروتئین: ۳۱ گرم
سدیم: ۵۵۷ میلی گرم
پتاسیم: ۹۶۶ میلی گرم
کلسیم: ۱۰۱ میلی گرم
آهن: ۴ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0