کد خبر : 45537
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 سپتامبر 2017 - 13:50
-

با فوت و فن کود دهی گیاهان آپارتمانی آشنا شوید

با فوت و فن کود دهی گیاهان آپارتمانی آشنا شوید

به گزارش قائم آنلاین، شرایط رشدی مناسب گیاهان‌تان را برای‌شان فراهم کرده اید اما باز هم شاداب نیستند؟! شاید اشکال از کود دهی باشد! روش صحیح کود دهی را بلدید؟ در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید. خیلی از ما از کود دهی گیاهان‌ آپارتمانی‌مان چشم پوشی می‌کنیم یا همواره آن را به

به گزارش قائم آنلاین، شرایط رشدی مناسب گیاهان‌تان را برای‌شان فراهم کرده اید اما باز هم شاداب نیستند؟! شاید اشکال از کود دهی باشد! روش صحیح کود دهی را بلدید؟ در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

فوت و فن کود دهی گیاهان آپارتمانی!
خیلی از ما از کود دهی گیاهان‌ آپارتمانی‌مان چشم پوشی می‌کنیم یا همواره آن را به تعویق می‌اندازیم. اگر می‌دانستیم کود دهی تا چه اندازه برای داشتن گیاهانی سالم و سرحال لازم است هرگز این کار را نمی‌کردیم! به تعویق انداختن کود دهی یا به طور کل کود دهی نکردن می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به گیاه‌مان وارد کند. بر خلاف گیاهانی که در بیرون از خانه کاشته می‌شوند و طبیعت برایشان باران می‌فرستد و آنها هم برای پیدا کردم غذای بیشتر در خاک ریشه می‌دوانند، گیاهانی که در خانه داریم تنها، غذایی را که ما برایشان می‌فرستیم، دارند و اگر ما هم آن را از آنها دریغ کنیم …

وقتی خاک گلدان‌تان تازه است، گیاهان‌تان به کود دهی نیاز ندارند. البته این حرف در مورد خاک‌های گلدانی جدید که معمولا خودشان حاوی مقداری مواد غذایی و کود هستند صدق می‌کند. به هر حال بعد از ۲ ماه گیاه همه مواد غذایی خاک را مصرف می‌کند، پس اگر می‌خواهید گیاه‌تان سالم بماند و به رشدش ادامه دهد باید به آن کود بدهید.

یک هشدار! برای کود دهی گیاهان‌تان همیشه طبق دستور روی بسته کود عمل کنید. عده‌ای فکر می‌کنند اگر بیشتر از مقدار یا غلظت گفته شده روی بسته کود، گیاه را کود دهی کنند گیاه‌شان مواد غذایی بیشتر و در نتیجه رشد بهتری خواهد داشت. اما در واقع با این کار فقط غلظت نمک‌های موجود در خاک را بالا می‌برید و موجب سوختن گیاه‌تان و تاول برگ‌هایش می‌شوید! همچنین مصرف بیش از اندازه کودها باعث آلوده شدن محیط زیست‌مان هم می‌شود. چرا که این محلول‌های کودی در نهایت راه خود را به منابع آب زیرزمینی پیدا می‌کنند و باعث آلوده شدن آن می‌شوند.
انواع مختلف کودها

اگر برای خرید کود به گلفروشی‌ها مراجعه کرده باشید می‌دانید که با انتخاب‌های زیادی طرف هستید. انواع مختلفی کودهای گیاهی وجود دارد: انواع محلول، پودری، قرص مانند، گرانولی و انواعی که مواد غذایی را آرام آزاد می‌کنند. از میان این‌ها دو انتخابی که برای گیاهان درون خانه بهتر هستند، انواع محلول و انواعی که مواد غذایی را آرام آزاد می‌کنند، است. انواع پودری و انواع قرصی هم مناسب هستند اما به نظر می‌رسد که مواد غذایی را به خوبی در میان خاک توزیع نمی‌کنند و بعد از یک بار استفاده از این مدل کودها دیگر کنترلی روی آزاد شدن مواد غذایی‌شان ندارید. انواع گرانولی هم بیشتر برای گیاهان بیرون از خانه طراحی شده اند.

– کودهای محلول

این کودها با آب آبیاری‌تان مخلوط می‌شوند. بسته به دستور مصرفی که روی بسته کود نوشته شده است، ممکن است در هر بار آبیاری از آنها استفاده کنید و یا هر چند وقت یک بار. انواع بسیار زیادی از این مدل کودها در فروشگاه‌ها یافت می‌شود. یکی از خوبی‌های این کودها، کود دهی یکنواخت و قابل کنترل آنها است. با این کودها به آسانی کود دهی را در طول فصول زمستان و پاییز (دوره استراحت گیاه) قطع می‌کنید(کاری که با کودهای قرصی و پودری ممکن نیست). و تنها بدی که دارند این است که ممکن است کود دهی را فراموش کنید!

– کودهایی که مواد غذایی را به تدریج آزاد می‌کنند

این مدل کودها به سرعت تبدیل به یکی از محبوب‌ترین کودها در بین کشاورزان شدند. این کودها برای گیاهان بیرونی و داخل خانه مناسب هستند. این گونه کودها در پوششی قرار دارند که بعد از قرار گرفتن در خاک، مواد غذایی به آرامی از درون این پوشش به خاک ریخته می‌شوند. بعضی از این مدل کودها می‌توانند گیاه را برای ۹ ماه کود دهی کنند! یک از بدی‌های‌شان قیمت بالای این کودهاست که البته با توجه به دوامی که دارند با صرفه هستند.

گیاهانی شاداب و خانه‌ای شاد برای‌تان آرزومندیم!

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده + سیزده =