وی اضافه کرد: ۳۰ گروه ثابت و سیار دامپزشکی در استان بر ذبح دامها نظارت دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان بیان کرد: مردم هرمزگان دامهای نذری خود را از کشتارگاههای مجاز که مورد نظارت اداره کل دامپزشکی استان است، خریداری کنند و در هنگام ذبح دام از دستکش، ماسک و چکمه استفاده کنند.
جانباز همچنین از مردم خواست به علت خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از رفتارهای پرخطر مانند مالیدن خون دامهای نذری به سر و صورت خود پرهیز کنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: شهروندان برای نظارت بر ذبح دامها میتوانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ و ۳۳۶۶۲۳۹۶ اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان نیز تماس بگیرند.
وی در پایان گفت: در جهت ارتقای کیفیتبخشی سطح بهداشت و سلامت گوشت در استان هرمزگان تأکید فراوانی شده است و تمامی کارکنان کشتارگاههای سطح استان نسبت به این موضوع واقف هستند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0