کد خبر : 48264
تاریخ انتشار : شنبه 7 اکتبر 2017 - 9:30
-

پوره ذرت با خامه ترش یک شام فوری

پوره ذرت با خامه ترش یک شام فوری

به گزارش قائم آنلاین، این شام را می‌توانید هر زمان که می‌خواهید تهیه کنید.به نقل از فوت و فن در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد. تعداد: ۱۰ نفر زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه   مواد لازم ۹۰۰ گرم سیب زمینی یک قاشق چایخوری روغن زیتون یک پیمانه

به گزارش قائم آنلاین، این شام را می‌توانید هر زمان که می‌خواهید تهیه کنید.به نقل از فوت و فن در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد.

تعداد: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 

پوره ذرت با خامه ترش

مواد لازم

۹۰۰ گرم سیب زمینی
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک پیمانه ذرت
۶ عدد پیازچه
یک حبه سیر
نصف پیمانه خامه ترش
دو قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو پیمانه پرک ذرت
یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
سه قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی را با نمک بپزید. آبکش کنید و پس از پوست کندن دوباره داخل قابلمه بریزید.

۲. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. ذرت ها، پیازچه و سیر را اضافه کنید. آن‌ها را تا زمانی که سبزیجات پخته شوند، تفت دهید.

۳. سیب زمینی‌ها را پوره کنید. خامه ترش، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مخلوط شوند. مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید. روی آن پرک ذرت و پاپریکا دودی بپاشید. کره آب شده اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.

ارزش غذایی

کالری: ۱۶۳
چربی: ۸ گرم
کلسترول: ۲۰ میلی گرم
کربوهیدرات: ۲۱ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۳ گرم
سدیم: ۲۰۵ میلی گرم
پتاسیم: ۳۵۳ میلی گرم
کلسیم: ۲۸ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + 10 =