مواد لازم
آرد الک کرده ۳/۵ پیمانه
بیکینگپودر ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری
نمک یکدوم قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ ۶ عدد درشت
شیر ۱/۵ پیمانه
اسفناج تازه ۴ پیمانه
کره ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم رویه کیک
کره خرد کرده سهچهارم پیمانه
شکر ۶ پیمانه
اسفناج تازه ۱ پیمانه
شیر یکسوم پیمانه
وانیل ۱/۵ قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سه قالب کیک گردی را کاغذ بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید.
سپس آرد، بیکینگپودر و نمک را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید.
آن را کنار بگذارید. آنگاه شیر، سفیده تخممرغ و اسفناج را در مخلوطکن بریزید تا مخلوط یکدستی به دست بیاید. آن را کنار بگذارید.
حالا کره را حدود ۲ دقیقه با همزن برقی، خوب بزنید تا به صورت خامهای شود. شکر را کمکم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
اکنون وانیل را هم بیفزایید. در این هنگام مخلوط آرد و مخلوط شیر و اسفناج را کم کم و یکی درمیان اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا یکنواخت شود.
خمیر حاصل را در سه قالب کیک تقسیم کنید و روی آنها را صاف کنید. آنها را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا لبهها و بالای کیکها طلایی شود.
قالبها را ۸ تا ۱۰ دقیقه روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند.
سپس آنها را از قالب خارج کنید، کاغذ را جدا نمایید و کیکها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.
روش تهیه رویه کیک
شیر و اسفناج را در مخلوطکن بریزید. کره را در کاسه بزرگی، حدود ۲ دقیقه با همزن بزنید.
سپس ۱ پیمانه شکر را کم کم اضافه کنید و ۳ دقیقه خوب هم بزنید.
بقیه شکر، مخلوط شیر و اسفناج و وانیل را خوب هم بزنید تا یکدست شود. بالای هر یک از کیکها را ببرید تا روی آنها صاف شود.
یکسوم پیمانه از رویه کیک را روی یکی از کیکها بمالید. کیک بعدی را روی آن قرار دهید و یکسوم پیمانه رویه بمالید.
سپس کیک بعدی را گذاشته و رویه کیک بمالید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0