درست است، محققان توصیه میکنند که هر هفته اسفنج ظرفشویی خود را عوض کنید. اگر اسفنج را جزو خرید همیشگیتان قرار ندهید، خودتان را در معرض خطر باکتریهای بالقوه بیماریزا قرار دادهاید، حتی اگر دائما آن را تمیز کنید.
وقتی محققان میکروبهای موجود در اسفنج شسته شده با آب جوش یا مایکروفر را با اسفنج شسته نشده مقایسه کردند، هیچ تفاوتی بین آنها پیدا نکردند. بنابراین، به نظر میرسد که ضد عفونی کردن اسفنج، باعث کاهش باکتریهای آن نمیشود. حتی ممکن است به خاطر تلاش تان برای خلاص شدن از میکروبهای روی اسفنج، وضعیت بهداشتی بدتری هم پیدا کند.
بر اساس مطالعات، تلاش برای خلاص شدن از شر باکتریهای اسفنج در واقع ممکن است باعث افزایش تعدادشان شود، این کار منجر به باقی ماندن باکتریهای واقعا مقاوم شده که به سرعت شروع به تکثیر میکنند و در نتیجه باکتریهایی که باقی میمانند دیگر شباهتی به باکتریهای قدیمی ندارند. بر اساس مطالعه کلینیکی انجام شده در زمینه بیماریهای عفونی، این باکتریها با بیماریهایی از قبیل: Moraxella osloensis در ارتباط هستند که نه تنها باعث ایجاد بوی بد در اسفنج میشوند، بلکه باعث ایجاد عفونتهایی مانند مننژیت و عفونت مهبل میشوند.
آیا این مطالب ترسناک واقعیت دارد؟ ما شما را سرزنش نمیکنیم اگر از همان ابتدای مقاله خواندن را رها کرده باشید و به دنبال اسفنجهای موجود در آشپزخانهتان رفته باشید تا آنها را دور بیندزاید. اسفنجهایی که برای شستشوی ظروف استفاده میکنید یکی از کثیفترین چیزهایی است که روی زمین پیدا میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0