تغذیه مناسب برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب
به گزارش قائم آنلاین، ابراهیم ایراندوست متخصص طب سنتی اظهار داشت: افراد چاق و دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارند اصلی ترین گروهها برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند. اما در کنار این گروه، گروه های دیگری هم وجود دارند که بیشترین آمادگی را برای ابتلا به این بیماری دارند. وی
به گزارش قائم آنلاین، ابراهیم ایراندوست متخصص طب سنتی اظهار داشت: افراد چاق و دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارند اصلی ترین گروهها برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند. اما در کنار این گروه، گروه های دیگری هم وجود دارند که بیشترین آمادگی را برای ابتلا به این بیماری دارند.
وی گفت: از طرفی افراد بی تحرک و علاقهمند به غذاهای آماده و فست فودها نیز در گروه افراد مستعد ابتلا به کبد چرب هستند، بنابراین باید هوشیار باشند و با مشورت پزشک خود آزمایشهای لازم در این زمینه را انجام دهند.
به گفته ایراندوست مصرف بی رویه و بیقاعده ویتامین A نیز میتواند یک عامل محرک برای ابتلا به بیماری کبد چرب باشد که در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافت های کبد و اختلال در عملکرد این عضو رو به رو کند.
این متخصص طب سنتی توصیه کرد: از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمک زیاد، غذاهای فست فود، انواع شیرینی ها، پیتزا، انواع سرخ کردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدار پرهیز کرده و تا میتوانید به جای آنها از میوه های تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید. رعایت این رژیم در تمامی دوره های سنی به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و دیگر بیماری های کبد کمک میکند.
برچسب ها :طب سنتی، کبد چرب، متخصص
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0