برای سوزاندن چربی، چربی بخورید!
به گزارش قائم آنلاین، هنوز هم بخش قابل توجهی از مردم جهان فکر میکنند که همه انواع چربیها برای سلامتی مضر هستند و درنتیجه باید از مصرف آنها خودداری کنند. با اینحال، دریافت چربی برای رشد و تکامل طبیعی لازم است. چربی مفید غذایی، فواید دیگری هم به بدن میرساند: فراهمسازی انرژی، محافظت از اندامها،
به گزارش قائم آنلاین، هنوز هم بخش قابل توجهی از مردم جهان فکر میکنند که همه انواع چربیها برای سلامتی مضر هستند و درنتیجه باید از مصرف آنها خودداری کنند. با اینحال، دریافت چربی برای رشد و تکامل طبیعی لازم است. چربی مفید غذایی، فواید دیگری هم به بدن میرساند: فراهمسازی انرژی، محافظت از اندامها، حفظ غشاهای سلولی و کمک به بدن در جذب و پردازش مواد مغذی. دکتر کری گلاسمن (متخصص تغذیه) میگوید که چربیهای مفید و سالم حتی به سوزاندن چربیهای بدن نیز کمک میکنند. اما… همه مواد غذایی چرب و همه غذاهای چرب را نمیتوان یکسان و برابر تلقی کرد. غذاهایی مانند پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و همبرگر میتوانند به افزایش وزن و تخریب سلامتی منجر شوند، ولی باز هم همه مضرات آنها به چربیهای اشباع درونشان مرتبط نمیشود، بلکه محتوای کلی آنها با چنین مشکلاتی همراه است. چربیهای سالم، چربیهای مضر را میسوزانند بدن به سه گروه از درشتمغذیها برای تولید انرژی نیاز دارد: کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها. هر گرم چربی سالم تقریبا دو برابر بیشتر از هر گرم کربوهیدرات و پروتئین، انرژی برای بدن فراهم میکند. پس اگر هیچ نوع چربیای در رژیم غذایی شما وجود نداشته باشد، مثل این میماند که هیچ سوختی برای سوزاندن کالریها به بدن نرسانید. بدن برای مطلوب نگه داشتن عملکرد متابولیسم به انرژی نیاز دارد و چربی سالم به این روند کمک میکند. طبق گزارش American Journal of Clinical Nutrition، مصرف اسیدهای چرب میتواند سلامت متابولیک افراد را تقویت کند. محققان دانشگاه پزشکی سنتلوئیس میگویند چربیهای قدیمی که در بافتهای پیرامونی بدن مانند اطراف شکم، رانها و باسن جمع میشوند و بعضا به آنها چربیهای زیرپوستی میگویند، برای اینکه بهدرستی سوزانده شوند به چربیهای جدید نیاز دارند. به همین دلیل، دریافت چربی غذایی سالم میتواند PPAR-alpha و گذرگاههای چربیسوز را در کبد فعال کند و از این طریق به تجزیه چربیهای قدیمی کمک برساند. چربیهای سالم، شما را سیر و راضی نگه میدارند چربی، ماده مغذی ساده و راحتی برای هضم شدن نیست. بنابراین، این ماده مغذی به اطراف دستگاه گوارشی میچسبد و مدتزمان بیشتری را نسبت به مواد مغذی دیگر در دستگاه گوارشی باقی میماند. طبق گزارش مایو کلینیک، اسیدهای چرب غیراشباع تکزنجیرهای (MUFAs) میتوانند به تثبیت سطح قند خون نیز کمک کنند. این ویژگی یعنی شما با مصرف محصولات غذایی حاوی MUFAs، مدتزمان بیشتری را سیر باقی میمانید و با گرسنگی شدید و ناگهانی یا هوسهای غذایی مخرب مواجه نمیشوید. درواقع، چربیهای سالم برخلاف تصور امروزی و رایج، میتوانند ما را بیشتر از یخچال دور نگه دارند. نکته مهم دیگر این است که رژیم غذایی سرشار از چربیهای غیراشباع چندزنجیرهای (PUFAs)، مانند مواد غذایی حاوی امگا-۳، میتواند احساس سیری عمیقتر و بهتری را ایجاد کند. محققان دانشگاه ناوارای اسپانیا به این نتیجه رسیدهاند که مصرف این چربیها، احساس سیری را بلافاصله پس از صرف شام تا دو ساعت پس از آن حفظ میکنند. بنابراین، جای تعجبی ندارد اگر بگوییم رژیمگیرندگانی که سطح متعادلی از چربی در رژیم غذاییشان وجود دارند، معمولا بهتر از افراد دیگر میتوانند طبق برنامههای غذایی خودشان زندگی کنند و از چارچوب این برنامهها خارج نشوند. توجه داشته باشید که این وضعیت درنهایت و برخلاف تصور رایج، به کاهش وزن افراد منجر میشود، نه افزایش وزن آنان.
برچسب ها :چربی، زیرپوستی، کربوهیدرات، پروتئین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0