تولید و ترشح چربی زیاد روی پوست مشکلی است که به واسطه تغییر در عملکرد غدد سباسه ایجاد میشود. غدد سباسه وظیفه تولید روغنهای طبیعی را بر عهده دارند. این روغنها علاوه بر مرطوب نگه داشتن پوست، سدی حفافظتی در برابر سموم و ترکیبات منفی و مضر محیط زیست ایجاد میکنند.
مشکل اینجاست که با تولید زیاد چربی در پوست، منافذ پوستی مسدود شده و به این ترتیب مشکلاتی مانند جوشهای سرسیاه و آکنه بروز میکنند. علاوه بر این، سبوم بافت چربی دارد و به همین دلیل سطح پوست شروع به برق انداختن کرده و کثیف به نظر میرسد.
متاسفانه خیلی از افراد روش کنترل مازاد چربی را نمیدانند و برای مقابله با آن از محصولاتی استفاده میکنند که pH پوست را به خطر میاندازند.
به همین دلیل استفاده از محصولات طبیعی توصیه میشود، چون علاوه بر فرمول سبک آن، بدون ایجاد عوارض جانبی به کنترل چربی پوست کمک میکنند. خوشبختانه لوسیون آب برنج خواصی دارد که مازاد چربی را از بین میبرند و پوست را به طور عمقی تغذیه میکند.
لوسیون آب برنج برای رفع مازاد چربی پوست
نخستین بار خانمهای ژاپنی بودند که فواید آب برنج برای پوست را کشف کردند، چون متوجه شدند در مزارع کشت برنج دست هایشان بسیار نرم میماند. برنج یک ماده غذایی است که در همه جای دنیا پیدا میشود و در بین غلات جایگاه ویژهای دارد. این ماده غذایی خواص زیادی نیز دارد و علاوه بر انرژی رسانی به بدن نیازهای آن را نیز تامین میکند.
اگرچه شهرت اصلی برنج برای تامین نیازهای داخلی بدن است، اما میتوان از آن در زمینه زیبایی پوست نیز بهره برد. امروزه چندین کمپانی از برنج در جهت تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین کرمهای ضدچروک استفاده میکنند، چون خواص آن باعث احیای سلولهای پوستی میشود.
امروزه با وجود محصولات آرایشی بهداشتی متنوع که در سطح جهان تولید و مصرف میشود، اکثر افراد از خواص زیبایی برنج غافل هستند در حالیکه از صدها سال پیش در فرهنگ شرقی از این ماده به عنوان مادهای جوان کننده استفاده میشد.
گفته میشود کشف خواص زیبایی برنج مدیون خانمهای ژاپنی است که در شالیزار کار میکرده اند. آنها متوجه شدند پوست دست هایشان بعد از کار کردن در شالیزار بسیار نرم میشود.
امروزه برنج یک دوست خوب برای زیبایی ما است، چون مواد مغذی آن ظاهر پوست را به طور محسوسی بهبود میدهد. لوسیون آب برنج نه تنها کثیفی سطح پوست را تمیز میکند، بلکه باعث کاهش مازاد چربی و بهبود جوشهای سرسیاه میشود.
استفاده از این لوسیون طبیعی به تنظیم pH طبیعی پوست صورت کمک کرده و علائم مشکلات مزمنی همچون آکنه کیستی، اگزما و پسوریازیس را بهبود میدهد. آب برنج همچنین به عنوان یک محصول روشن کننده پوست توصیه میشود، چون باعث کاهش لکههای قهوهای روی پوست میشود.
روش تهیه و استفاده از لوسیون طبیعی آب برنج
لوسیون طبیعی آب برنج یک محصول جایگزین است که در مقایسه با محصولات صنعتی فاقد ترکیبات شیمیایی افزودنی است. این لوسیون یک ماده آرایشی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که سلولهای پوست را احیا میکند و به این ترتیب چین و چروک و دیگر نشانههای پیری را کاهش میدهد.
شما میتوانید این لوسیون طبیعی را وارد برنامه روزمره خود کرده و حتی چندین مرتبه در روز از آن استفاده کنید. ترکیبات فعال و طبیعی موجود در برنج منافذ پوست را تمیز کرده و سبوم زیاد را که عامل براقی صورت است از بین میبرد.
مواد لازم برای تهیه لوسیون آب برنج
برنج با کیفیت و طبیعی ۵ قاشق غذاخوری (معادل ۱۰۰ گرم)
آب ۱ لیوان (معادل ۲۵۰ میلی لیتر)
روش تهیه و استفاده
یک لیوان آب را بجوشانید و سپس زیر آن را خاموش کنید. بهتر است آب را داخل ظرف گودی بریزید. برنج را داخل آب بریزید و روی آن را بپوشانید. اجازه دهید برنج به مدت ۳۰ دقیقه در آب استراحت کند. سپس در ظرف را برداشته و هم بزنید و در نهایت محلول را صاف کنید. این لوسیون طبیعی را داخل شیشه بریزید و در آن را ببندید.
استفاده کردن از این لوسیون بسیار ساده است. به این ترتیب که ابتدا آرایش صورت خود را پاک کرده و با آب و صابون خنثی بشویید. میتوانید از ژلهای پاک کننده نیز استفاده کنید. پنبه را به این لوسیون آغشته کرده و به صورت بزنید.
بهتر است پنبه کاملا خیس باشد تا پوست صورت به خوبی مرطوب شود. با پنبه یا نوک انگشت تمیز لوسیون را به خورد پوست بدهید و بگذارید تا روی پوستتان عمل کند.
نیازی به آب کشی پوست نیست، چون به خوبی جذب آن میشود. این کار را صبح قبل از آرایش و شب قبل از خواب تکرار کنید. اگر تصور میکنید صورتتان بیش از اندازه چرب است میتوانید این کار را سه تا چهار مرتبه در روز انجام دهید.
همانطور که مشاهده کردید تهیه لوسیون از برنج کار بسیار سادهای بوده و نیاز به ترکیبات گرانقیمت ندارد. این لوسیون یک قابض فوق العاده و سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. این کار را به طور روزانه انجام داده و از خواص آن استفاده کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0