کد خبر : 62117
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 دسامبر 2017 - 8:10
-

اسپاگتی با سس بلونز یک شام متفاوت

اسپاگتی با سس بلونز یک شام متفاوت

به گزارش قائم آنلاین، این دستور خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید… زمان تهیه: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۵۰ دقیقه تعداد: ۸ نفر     مواد لازم ۷۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده یک عدد پیاز درشت خرد شده دو عدد هویج متوسط خرد شده ۳ حبه سیر رنده شده یک پیمانه شیر یک

به گزارش قائم آنلاین، این دستور خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید…

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
تعداد: ۸ نفر

 

اسپاگتی با سس بلونِز

 

مواد لازم

۷۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
یک عدد پیاز درشت خرد شده
دو عدد هویج متوسط خرد شده
۳ حبه سیر رنده شده
یک پیمانه شیر
یک پیمانه آب مرغ
۸۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
۱۷۰ گرم رب گوجه فرنگی
دو قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی: (پودر آویشن، ریحان، گشنیز، جعفری، اورگانو، رزماری و فلفل سیاه)
نصف قاشق چایخوری نمک
۴۵۰ گرم اسپاگتی
پارمسان رنده شده (برای تزئین)

طرز تهیه

۱. در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز‌ها را سه دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شوند. سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس گوشت و هویج را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود.

۲. شیر را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه در حالت نیم جوش روی حرارت کم باشد. سپس در تابه را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر روی شعله بگذارید بماند تا غلیظ شود. در این مرحله، کنسرو گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید بدون در روی حرارت کم بماند تا آب آن خشک شود.

۳. در این فاصله، اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید. سس را به همراه پنیر پارمسان و کمی پودر آویشن روی اسپاگتی‌ها ریخته و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۴۷۴
چربی: ۱۸ گرم
کلسترول: ۶۹ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۵۳ گرم
فیبر: ۶ گرم
پروتئین: ۲۶ گرم
کلسیم: ۱۰۱ میلی‌گرم
آهن: ۶ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + 3 =