علت واردات “میمون” و “بز” چیست؟!
به گزارش قائم آنلاین،علیرضا رفیعیپور اظهار کرد: هرگونه حیوان زندهای بخواهد از مرزهای کشور به صورت رسمی وارد شود، باید از سازمان دامپزشکی مجوز داشته باشد؛ در غیر این صورت امکان ورود ندارد. وی افزود: واردات انواع حیوان زنده غالبا با اهداف تحقیقاتی مانند میمون صورت میگیرد یا آنکه بهبود و اصلاح ژنتیکی مدنظر است
به گزارش قائم آنلاین،علیرضا رفیعیپور اظهار کرد: هرگونه حیوان زندهای بخواهد از مرزهای کشور به صورت رسمی وارد شود، باید از سازمان دامپزشکی مجوز داشته باشد؛ در غیر این صورت امکان ورود ندارد.
وی افزود: واردات انواع حیوان زنده غالبا با اهداف تحقیقاتی مانند میمون صورت میگیرد یا آنکه بهبود و اصلاح ژنتیکی مدنظر است که میتوان به واردات بز اشاره کرد که در این صورت هر آنچه در آمار گمرک ثبت شده است، دقیقا با مجوز سازمان دامپزشکی وارد شده و همه مراحل قرنطینهای و بهداشتی را برای اخذ مجوز گذرانده است.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: اگر دام زنده مانند بز غیر از اهداف تحقیقاتی و اصلاح ژنتیکی قرار باشد به کشور وارد شود، فقط از دو طریق امکانپذیر است که میتوان به واردات دو استان سیستان و بلوچستان و گلستان(اینچهبرون) اشاره کرد؛ چرا که به عنوان مثال در سیستان و بلوچستان به گونهای برنامهریزی کردهایم که دامهای وارداتی فقط در این استان مورد استفاده قرار گیرند و از آنجا خارج نشوند.
بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران طی هفت ماهه نخست امسال بیش از ۱۵ هزار تن انواع حیوان زنده از قبیل میمون و بز به ارزش بالغ بر ۳۱.۵ میلیون دلار از کشورهای مختلف وارد شده که از نظر وزنی ۱.۶۱ درصد و از نظر ارزشی ۱۰.۶۸ رشد را نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته تجربه کرده است.
برچسب ها :سازمان دامپزشکی، واردات ،ژنتیک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0