چرا ریاست و نمایندگان مجلس دهم در مقابل اتهامزنیهای محمود صادقی نمیایستند؟
به گزارش قائم آنلاین،محمود صادقی نماینده جنجالی مجلس دهم دوباره دست به توئیت شد و اینبار علیه یکی از مراجع عالی قدر شیعه تهمت پراکنی کرد. البته وی بعد از گذشت یک روز با توئیتی دیگر بدون عذرخواهی از آیت الله مکارم شیرازی عنوان کرد که این فرد با ایشان ارتباطی ندارد و البته بعد
به گزارش قائم آنلاین،محمود صادقی نماینده جنجالی مجلس دهم دوباره دست به توئیت شد و اینبار علیه یکی از مراجع عالی قدر شیعه تهمت پراکنی کرد. البته وی بعد از گذشت یک روز با توئیتی دیگر بدون عذرخواهی از آیت الله مکارم شیرازی عنوان کرد که این فرد با ایشان ارتباطی ندارد و البته بعد از فشار افکار عمومی و رسانهها، با توجیه اقدام خطای خود، از این مرجع تقلید عذرخواهی کرد.
اما در این میان، نه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نه ریاست آن خبری از اعلام برائت و تقبیح چنین عملی به چشم نمیخورد. این در حالی که تنها یکی از نمایندگان مجلس آنهم به طور دیرهنگام بعد از اینکه چند روز از این ماجرا میگذرد از هیئت رئیسه مجلس خواسته که به این موضوع ورود و با نماینده خاطی برخورد کند.
در همین رابطه، نصرالله پژمانفر، نایبرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان داشت:
«از آنجا که اتهام محمود صادقی به آیتالله مکارم شیرازی از حدود و شئون وظایف و اختیارات نمایندگی خارج و موجب وهن مجلس شده، هیأترئیسه باید آن را در دستور هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان قرار دهد.»
نمایندگان واکنشی در این زمینه نشان ندادهاند
تاکنون در برابر چنین رفتاری از محمود صادقی، شاهد واکنش جدی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نبودهایم. نمایندگان حتی با انتشار یک بیانیه از این رفتار ناپسند نماینده مذکوراعلام برائت نکردهاند و از همکار خود که سابقه دور و درازی در این دروغپراکنیها دارد، نپرسیدهاند که چگونه و با چه تحقیقی به این موضوع رسیده است که این فرد نسبتی با یک مرجع عالی قدر دارد و چرا بدون تحقیق لازم و صحت این موضوع دست به چنین تهمتپراکنی زده است؟
در این راستا نمایندگان فراکسیون امید که این صادقی ازلیست آنها وارد مجلس شده است نیز سکوت پیشه کردهاند. این درحالی است که در فضای مجازی بدنه اصلاحطلب از رفتار نماینده جریان خود انتقاد و این تهمتپراکنیها را موجب آبروریزی جریان اصلاحات دانستهاند.
ریاست مجلس چه اقدامی انجام داده است؟
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی که خود از خانواده روحانیون بنام بوده، نیز سکوت معناداری در برابر این تهمت و توهین نماینده اصلاح طلب کرده است.
البته علی لاریجانی در موضوع حسابهای قوه قضائیه که بازهم محمود صادقی به تهمتپراکنی علیه این قوه بدون اینکه مناسبات قوا را در نظر بگیرد، پرداخت، نسبت به این نوع رفتار بیمنطق از سوی یک نماینده مجلس تذکر جدی داد اما در خصوص یک مرجع عالیقدر به نظر می رسد که رئیس مجلس بایستی با جدیت بیشتری نسبت به این موضوع ورود کرده و این در مقابل این رویه نماینده مورد نظر که به تریبون ضدانقلاب در مجلس تبدیل شده است، با جدیت بایستد.
مدعی العموم وارد شود
بسیاری از فعالان سیاسی و رسانهای بر این اعتقادند که تهمت و تخریب اعتبار یک مرجع تقلید در کشور اسلامی نباید کم هزینه باشد و مدعی العموم سریعا بایستی برای احقاق حق و اعتبار مراجع وارد میدان شود. باید گفت چه کسی باید پاسخگوی این روند است که فردی در سطح نماینده مجلس شورای اسلامی تهمتی را علیه یک مرجع تقلید مطرح کند و این موضوع در میان عامه مردم منتشر میشود. چه کسی قرار است آب رفته را به جوی بازگرداند؟ اینکه به سادگی این تهمتها زده می شود بدون اینکه تحقیق و تفحصی انجام بگیرد، رویه ناصوابی است که باب شدن آن باعث میشود که فضای سیاسی کشور به تشویش کشیده شود که به نظر میرسد سریعا بایستی جلوی این قبیل رفتارهای غلط گرفته شود.
برچسب ها :شیعه،مجلس،تفحص
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0