در اینجا بهترین مواد غذایی ضد التهابی که باعث کاهش وزن شما میشوند، بیشتر معرفی شده اند.
زنجبیل: زنجبیل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی ضد التهاب، ضد باکتری و ضد بیماری است. ترکیبات موجود در زنجبیل باعث مسدود شدن چندین ژن و آنزیم در بدن میشود که در ترویج التهاب نقش دارند.
چای سبز: حاوی ترکیباتی به نام اپیگالوکتشین گالات است و یک اکسیر ضد التهابی قوی نسبت به چای سیاه و سفید شناخته میشود. خواص ضد التهابی چای سبز منجر به جلوگیری از رشد و توسعه تومورهای پوست میشود.
ماهی قزل آلا: چربیهای سالم موجود در این ماهی به عنوان اسیدهای چرب امگا ۳ از طریق افزایش آدیپونکتین، هورمونی که توانایی ماهیچهها را به استفاده از کربوهیدرات برای تولید انرژی زیاد میکند، باعث افزایش سوخت و ساز بدن و از بین بردن چربیها و در نهایت کاهش شاخصهای التهاب میشوند.
فلفل قرمز: در میان سه رنگ فلفل، نوع قرمز آن حاوی بالاترین میزان ویتامین ث. همراه با بیوفلاونوئیدهایی مانند بتاکاروتن، کوئرستین و لوتئولین است. لوتئولین موجود در فلفل قرمز باعث خنثی کردن رادیکالهای آزاد و کاهش التهاب میشود. بتاکاروتنها نیز ترکیبات محلول در چربی هستند که باعث کاهش طیف گستردهای از سرطان ها، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای التهابی مانند آسم و آرتریت روماتوئید میشوند.
زردچوبه: کورکومین موجود در زردچوبه یک ترکیب فعال شامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و مطالعات نشان داده که مستقیما مانع فعال شدن مسیرهای التهابی از طریق خاموش کردن دو آنزیم التهابی مهم در بدن میشود یعنی آنزیمهای COX-۲ و LOX-۵ و به همین دلیل است که کورکومین طیف وسیعی از اثرات سودمند را در بدن دارد از جمله جلوگیری از زوال شناختی، آسیب کبدی، بیماریهای قلبی و التهاب مفاصل.
چغندر: علاوه بر این که منبع بسیاری از مواد شیمیایی گیاهی از جمله اسید اسکوربیک، کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و … است، یک منبع منحصر به فرد رنگدانهای به نام بتالائین است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی و ضد التهابی فعالیت میکند. بتالائین نه تنها یک ماده مغذی است که با التهاب مقابله میکند، برای افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش مقاومت به انسولین، افزایش خلق و خوی، و … نیز مفید است.
کلم بروکلی: منبع غنی از گلوکوزینولات است که به جلوگیری از التهاب ناخواسته کمک میکند. کلم بروکلی همچنین سرشار از ویتامین کا است و به تنظیم پاسخهای التهابی در بدن کمک میکند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0