کد خبر : 63897
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 دسامبر 2017 - 9:35
-

دستور پخت راتاتویی در تابه

دستور پخت راتاتویی در تابه

به گزارش قائم آنلاین، راتاتویی یک غذای فرانسوی است که کاملا با سبزیجات درست می‌شود. سبزیجات از مواردی هستند که متاسفانه در برنامه غذایی اکثر ما نادیده گرفته می‌شود. سبزیجات حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی و همچنین فیبر است که به هرچه سیرتر نگه داشتنتان کمک می‌کند. از دیگر مزایای این غذا ماندگاری

به گزارش قائم آنلاین، راتاتویی یک غذای فرانسوی است که کاملا با سبزیجات درست می‌شود. سبزیجات از مواردی هستند که متاسفانه در برنامه غذایی اکثر ما نادیده گرفته می‌شود. سبزیجات حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی و همچنین فیبر است که به هرچه سیرتر نگه داشتنتان کمک می‌کند. از دیگر مزایای این غذا ماندگاری آن است، می‌توانید این راتاتویی را تا بیش از یک هفته ذخیره کنید و به همراه غذا‌هایی دیگر مانند مرغ پخته یا ماهی سرو کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت دکتر کرمانی می‌خوانیم.

دستور پخت راتاتویی در تابه

مواد لازم:

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی که به صورت مکعبی خرد شده باشند. (نیمه پخته)

۴۵۰ گرم نخود شسته و خشک شده (پخته)

یک و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین

یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده

یک قاشق چای خوری نمک

یک فنجان پیاز قرمز خرد شده

یک فنجان فلفل دلمه‌ای خرد شده

یک کدو سبز بزرگ، برش خورده به قطعات کوچک

یک کدو زرد بزرگ برش خورده به قطعات کوچک

یک عدد بادمجان کوچک پوست کنده و برش خورده به قطعات کوچک

یک قاشق غذا خوری سرکه انگور

یک دوم قاشق چای خوری فلفل پاپریکا

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

دو قاشق غذا خوری برگ تازه ریحان (اختیاری)

 

دستور پخت:

نیمی از گوجه فرنگی‌ها را از یک صافی به داخل یک کاسه بریزید، یک دوم فنجان مایع گوجه‌ها را کنار بگذارید. آب باقی گوجه‌ها را نیز با عبور دادن از صافی بگیرید و مایع را دور بیندازید. گوجه فرنگی‌ها را با یک دوم مایعی که گرفتید به همراه نخود‌ها در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سیر، یک دوم قاشق چای خوری نمک و پنج مورد بعدی از لیست موارد لازم (تا بادمجان) را به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. میکس گوجه فرنگی و نخود را به همراه باقی مانده نمک‌ها به ماهی تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.

درب ماهیتابه را بردارید، سرکه، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که میکس سبزیجات، کمی ضخیم شود به پختن ادامه دهید. میکس سبزیجات را بین ۴ بشقاب تقسیم کنید، سپس روی بشقاب‌ها به صورت مساوی روغن زیتون باقی مانده را بریزید. اگر دوست داشتید بشقاب‌ها را با برگ ریحان تزئین کنید.

 

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. هر وعده حدود یک و سه چهارم فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه می‌آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: ۳۵۴

چربی در یک وعده: ۷.۳ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۰.۸ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۳.۷ گرم

چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۷ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱۵ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۵۸ گرم

فیبر در یک وعده: ۱۳ گرم

کلسترول در یک وعده: ۴ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۵۵۸ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۴۸ میلی گرم

قند در یک وعده: ۱۳ گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 5 =