کد خبر : 63909
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 دسامبر 2017 - 9:45
-

مربای پرتقال حلقه‌ای مناسب روزهای پاییزی

مربای پرتقال حلقه‌ای مناسب روزهای پاییزی

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از سایت بیتوته طرز تهیه مربای پرتقال را آموزش می‌بینیم. مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه‌ای: پرتقال ۱ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۳ پیمانه آب اضافه ۳ لیتر نمک ۱ قاشق سوپخوری گلوکز ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال تازه ۱ پیمانه طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای: سه

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از سایت بیتوته طرز تهیه مربای پرتقال را آموزش می‌بینیم.

مربای پرتقال حلقه‌ای مناسب روزهای پاییزی

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه‌ای:

پرتقال ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

آب ۳ پیمانه

آب اضافه ۳ لیتر

نمک ۱ قاشق سوپخوری

گلوکز ۱ قاشق سوپخوری

آب پرتقال تازه ۱ پیمانه

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه‌ای:

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش‌های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال‌ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه‌های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه‌ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج + 2 =