نتایج تحقیقات محققان موسسه کارولینسکا سوئد نشان میدهد وجود میزان بالا اسیدهای چرب پلی اشباع نشده نظیر امگا ۳ و امگا ۶ موسوم به اسید آراکیدونیک در خون با کاهش ریسک بیماریهای آلرژیک در بین کودکان مرتبط است.
به گفته محققان، کودکانی که دارای میزان بالای امگا ۳ در خون شان در سن ۸ سالگی بودند تا سن ۱۶ سالگی کمتر مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک شدند.
میزان بالای اسیدچرب امگا ۶ موسوم به اسید آراکیدونیک با کاهش ریسک ابتلا به آسم و رینیت آلرژیک در سن ۱۶ سالگی مرتبط است.
در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه خون ۹۴۰ کودک را بررسی کرد. محققان دریافتند در بین کودکان مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک در سن ۸ سالگی، میزان بالای اسید آراکیدونیک خون با احتمال بالاتر فقدان علائم در سن ۱۶ سالگی مرتبط بود.
مطالعات قبلی هم نشان دادهاند که اسیدهای چرب امگا ۳ به پیشگیری از آلزایمر و کاهش تشدید آسیبهای کبدی کمک میکند.
محققان تاکید میکنند مغزیجات آجیلی، ماهیهای چرب نظیر ماهی سالمون، دانه کتان و روغن سویا که سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده هستند باید در رژیم غذایی کودکان گنجانده شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0