کد خبر : 65096
تاریخ انتشار : شنبه 16 دسامبر 2017 - 9:05
-

چرا کودکان دروغ می‌گویند؟

چرا کودکان دروغ می‌گویند؟

به گزارش قائم آنلاین،دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ ساله بسیار شایع است. بسیاری از این دروغ‌ها ناشی از تخیلات کودکان می‌باشد. به نقل از بیتوته دروغ گویی به هر دلیلی که باشد و کودک در هر سنی باشد، نیاز به برخورد‌های مناسب دارد تا ادامه پیدا نکند.     دروغ گفتن افراد و

به گزارش قائم آنلاین،دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ ساله بسیار شایع است. بسیاری از این دروغ‌ها ناشی از تخیلات کودکان می‌باشد. به نقل از بیتوته دروغ گویی به هر دلیلی که باشد و کودک در هر سنی باشد، نیاز به برخورد‌های مناسب دارد تا ادامه پیدا نکند.

 

دلایل دروغ گفتن کودکان

 

دروغ گفتن افراد و از جمله کودکان می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، همچنین روانشناسان معتقد هستند که ریشه دروغ گویی در افراد، به دوران کودکی آن‌ها بر می‌گردد. دروغ گفتن در کودکان تحت تاثیر رفتار‌های والدین و افراد خانواده نیز می‌باشد.

دلایل و نحوه برخورد صحیح با دروغ گفتن کودکان

دروغ گفتن کودکان معمولا از سنین ۴ سالگی شروع می‌شود. دروغ گفتن کودکان واضح‌تر و روشن‌تر از افراد بزرگسال است و معمولا به دلیل پنهان کاری، کودکان دروغ می‌گویند.

والدین باید بدانند در برابر دروغ گویی کودکان چگونه رفتار کنند، برخورد‌های شدید و نادرست می‌تواند نه تنها باعث تحریک بیشتر کودکان به دروغ گویی شود بلکه مشکلات دیگری را نیز برای آن‌ها ایجاد می‌کند. والدین باید در برابر کودک دروغ گوی خود، به طور منطقی عمل کرده و کودک را راهنمایی کنند و علل دروغ گویی کودک را شناسایی کرده و متناسب با آن، رفتار کنند.

-یکی از دلایل دروغ گویی کودکان، گاهی تحت فشار گذاشتن زیاد از حد والدین می‌باشد و کودک برای خارج شدن از زیر بار آن فشار، به دروغ گفتن متوسل می‌شود.

-همچنین گاهی والدین که یکی از الگو‌های اصلی برای کودک به شمار می‌روند، به یکدیگر و به کودک دروغ می‌گویند و در واقع کودک دروغ گویی را از بزرگسال‌ها یاد می‌گیرد.

-گاهی نیز بخورد نامناسب مثل تشویق کودک بعد از دروغ گفتن، باعث می‌شود کودک به دروغ گفتن ادامه دهد. دروغ‌ها علل مختلفی می‌توانند داشته باشند، بعضی اوقات، امید‌ها و خواسته‌های کودکان علل دروغ گویی آن‌ها است که در این صورت نباید با کودک به شدت برخورد کرد.

ترس از گفتن واقعیت، کمبود محبت و جلب توجه کردن به وسیله دروغ گفتن، عدم احساس امنیت کودک و تمایل کودک به محک زدن توانایی‌های خود، عمده‌ترین عوامل گرایش کودک به دروغگویی آگاهانه است. داشتن برخوردی منطقی و راهنمایی و صبر بهترین و مطمئن‌ترین راه حل برای جلوگیری از استمرار دروغ گفتن در کودکان می‌باشد.

آموختن مهارت‌های فرزند پروری یکی از راه‌های مقابله با دروغ گفتن کودکان است. والدین باید به کودک خود بگویند که دروغ گفتن گناه است و باید کودک را به راست گویی تشویق کنند، همچنین باید به کودک آموزش دهیم که راست گویی باعث اطمینان و اعتماد دیگران به او می‌شود.

دروغ گفتن کودکان با بزرگسال بسیار متفاوت است و دروغ گفتن در هر سنی نیاز به بررسی دارد. دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ سال ممکن است ریشه در تخیلات آن‌ها داشته باشد.

در هر صورت در برابر دروغ گفتن کودکان نباید بی تفاوت بود و همچنین داشتن عکس العملی منفی نیز اشتباه می‌باشد. والدین در واقع باید با سوق دادن افکار کودک به سمت واقعیت به آن‌ها بفهمانند که گفته‌های آن‌ها همه خیال بافی است و این کار باید با آرامش کامل و به صورت منطقی انجام شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

13 + 14 =