کد خبر : 65123
تاریخ انتشار : شنبه 16 دسامبر 2017 - 9:20
-

نکته کاربردی در آشپزی

نکته کاربردی در آشپزی

به گزارش قائم آنلاین،برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟ به نقل از بیتوته یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط

به گزارش قائم آنلاین،برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

به نقل از بیتوته یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می‌شود ژله بستنی اتان دورنگ شود.

 

۱۰ نکته کاربردی در آشپزی

 

• استفاده از برنج در شامی

اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت. مواد را با ادویه و سبزی‌های معطر مخلوط کنید و سرخ کنید.

• برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

اگر ته چین شما شل می‌شود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.

• پختن حبوبات

هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

• آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودرجوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذاخوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.

• اندازه گیری مایعات

برای اندازه گیری مایعات خیلی راحت قاشق مورد نظر را انتخاب و پر کنید. برای مواد چسبناک مثل عسل، کارامل و … قاشق‌های اندازه گیری را کمی چرب کنید و بعد اندازه گیری کنید.

• روش جدا کردن دانه لیموترش

قبل از برش دادن لیمو ترش، آن را روی یک سطح صاف و سخت بگذارید، با کف دستتان به آن کمی فشار بدهید. بعد از برش دادن، دانه‌های آن به راحتی جدا می‌شوند!

• کاربرد آب برنج

وقتی می‌خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه‌ها خیلی مفید است.

• سرخ کردن پیاز

برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید.

• آب لیمو + ماکارونی

خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 − 1 =