مواد اولیه:
شیر سرد یک لیتر
آرد گندم هشت قاشق سوپخوری
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
مواد لازم جهت کیسل انار:
آب انار تازه ۷۵۰ میلیلیتر
نشاسته گل شش قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپخوری
شکر ۲۰۰ گرم
بیسکویت ساده شکلاتی به میزان لازم
آب سرد ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا لایه شیری را به ترتیب زیر آماده کنید. کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلولههای آرد در شیر حل شوند و به همزدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود. کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملا سرد شود. بیسکویتها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.
آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید. نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید. ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود. پس از اینکه خنک شد آن را روی بیسکویتها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد. پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0