کد خبر : 66967
تاریخ انتشار : جمعه 22 دسامبر 2017 - 15:30
-

قلیه کدو حلوایی و عدس یک پیشنهاد یلدایی

قلیه کدو حلوایی و عدس یک پیشنهاد یلدایی

به گزارش قائم آنلاین، کمتر کسی با این غذای ایرانی که بسیار سریع و آسان هم درست می‌شود آشناست.به نقل از پارسه گرد قلیه کدو غذایی سرشار از پروتئین و کاملا مناسب فصول سرد سال است. اگر چه این غذا بسیار کم‌هزینه است، ولی با رنگ و بوی خود میز مهمانی شما را جلا می‌بخشد.

به گزارش قائم آنلاین، کمتر کسی با این غذای ایرانی که بسیار سریع و آسان هم درست می‌شود آشناست.به نقل از پارسه گرد قلیه کدو غذایی سرشار از پروتئین و کاملا مناسب فصول سرد سال است. اگر چه این غذا بسیار کم‌هزینه است، ولی با رنگ و بوی خود میز مهمانی شما را جلا می‌بخشد.

 

قلیه کدو حلوایی و عدس یک پیشنهاد یلدایی

اضافه‌کردن دارچین به قلیه کدو اختیاری است، ولی به دلیل سرد بودن طبع کدو و گرم بودن طعم دارچین این‌دو با هم ترکیب خوبی ایجاد می‌کنند.

مواد لازم

کدو حلوایی

۲ کیلو

عدس

۲۵۰ گرم

پیاز سرخ‌شده

۴ قاشق غذاخوری

دارچین

به میزان دلخواه

نمک و فلفل

به میزان دلخواه

طرز تهیه

عدس را که از قبل به مدت چند ساعت خیس کرده‌ایم همراه با پیاز داغ، نمک و فلفل و کمی آب روی شعله متوسط می‌گذاریم تا خوب بپزد. در این مرحله عدس هنوز کمی آب دارد.

کدوحلوایی را پوست می‌کنیم؛ سطح آن را که تخمه‌ها به آن چسبیده با چاقو جدا می‌کنیم که وارد غذا نشود، سپس تکه‌تکه کرده و داخل عدس می‌ریزیم تا به آرامی و روی شعله کم گاز کاملا بپزد.
در پایان پخت نباید آب زیادی باقی مانده باشد و هنگامی که با قاشق یا چنگال قلیه را هم‌می‌زنیم بافت پوره مانندی به ما می‌دهد.

قلیه را کامل هم‌زده نمک و فلفل و در صورت علاقه دارچین را اضافه می‌کنیم
قلیه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پیازداغ تزئین کنید

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 1 =