در این رژیم مصرف چهار گروه از مواد غذایی پیشنهاد می شود:
انواع سبزیجات
مصرف مقدار مناسب سبزیجات به ویژه کلم، بروکلی و سبزیجاتی با برگ سبز تیره مانند اسفناج می تواند به تقویت حافظه کمک کند.
گیلاس، توت فرنگی و انواع توت
این میوه ها منبعی غنی از آنتوسیانین و فلاونوئید هستند که به بهبود عملکرد حافظه کمک فراوانی می کنند.
اسیدهای چرب امگا ۳
از جمله عناصر لازم برای سلامت مغز، اسیدهای چرب امگا۳ است که به تقویت حافظه افراد جوان کمک شایانی می کنند. غذاهای دریایی، ماهی های چرب مانند سالمون، ماهی تن، ساردین برخی از بهترین منابع امگا سه هستند.
انواع آجیل و بویژه گردو
آجیلها به دلیل دارا بودن میزان زیادی از مواد مغذی و معدنی ضروری، تاثیر بسیاری بر عملکرد قلب، مغز و حافظه دارند، بنابراین مصرف روزانه آنها را فراموش نکنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0