کد خبر : 69013
تاریخ انتشار : شنبه 30 دسامبر 2017 - 20:58
-

دولتمردان باید منافع ملی را در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مورد توجه قرار دهند

دولتمردان باید منافع ملی را در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مورد توجه قرار دهند

به گزارش قائم آنلاین، محمدحسن ابوترابی‌فرد در سخنرانی مراسم ۹دی در شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه نظام ایران برآمده از آرا ملت بود و در حال حاضر ایران متحد و یکپارچه است، اظهار کرد: دنیای استکبار به دنبال تفرقه است اما در ایران وحدت مذاهب وجود دارد به عنوان مثال در مازندران و گلستان اهل سنت

به گزارش قائم آنلاین، محمدحسن ابوترابی‌فرد در سخنرانی مراسم ۹دی در شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه نظام ایران برآمده از آرا ملت بود و در حال حاضر ایران متحد و یکپارچه است، اظهار کرد: دنیای استکبار به دنبال تفرقه است اما در ایران وحدت مذاهب وجود دارد به عنوان مثال در مازندران و گلستان اهل سنت و شیعه در کنار هم باوحدت زندگی می‌کنند که این نشانه حیات برآمده از آموزه‌های دینی است.

وی افزود: رشد علمی در کشور که شهید هسته‌ای دکتر علی محمدی‌ها با بیش از ۵۰ مقاله آی‌اس‌آی داشت، از کودکستان را در خاک ایران سپری کرد بنابراین این بنیه علمی کشور از دستاورد خدا و رسول اوست.

ابوترابی‌فرد تصریح کرد: قدرت دفاعی امروز که فرزندان سپاه و ارتش خلق کردند نشانه حیات است به طوری که آنان توانستند در دفاع مقدس تمام توان خود را بکار بگیرند تا فردی را در عراق از اریکه قدرت به زیر بکشند و این حیات دنیای اسلام در برابر استکبار دستاورد استجابت خداست و هر جایی که ضعف داریم یعنی آنکه فرمان خدا و رسولش را درست انجام ندادیم.

نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: در عرصه‌های اقتصادی جایی که قرآن اراده کرده نیستیم و در عرصه فرهنگ با شاخص قرآنی فاصله داریم زیرا در حال حاضر اهل اصراف هستیم که نقطه مقابل اعتدال اقتصادی است.

این مسوول با اشاره به اینکه ما روزانه ۶۵۰ متر مکعب گاز می‌سوزانیم که می‌توان این مصرف را به یک پنجم کاهش داد تا سرمایه عظیم در کشور حفظ شود، افزود: دولتمردانمان تا هنگامی که هزینه‌های خود را کنترل نکنند و با یک عظم جدی به کاهش هزینه‌ها نپردازند و مدیریت خود را هدایت نکنند و منابع را به سمت تولید نبرند شاهد تحول اقتصادی نخواهیم بود.

ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد برآمده از دانش، ایمان و تولید و اشتغال مبتنی بر دانش است و اگر بیانات رهبری تبدیل به نقشه راه مجلس، دولت و دستگاه قضایی و ملت و دولت قرار گیرد به سرعت فقر از ایران رخت بر می‌بندد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جامعه اسلامی در معرض فتنه قرار دارد و آنچه در قرآن آمده فتنه دو معنا دارد یکی از آنها آزمون و دیگری آشوب است، گفت: برخی در جامعه اسلامی دست به فتنه‌هایی می‌زنند و برخی متوجه می‌شوند که این فتنه‌ها برای اختلاف و ایجاد آشوب در جامعه است و اهل اسلام روبروی هم قرار گیرند که باید در برابر آن ایستاد و آن را خاموش کرد چراکه در غیر این حالت جامعه اسلامی مورد تهدید قرار می‌گیرد.

نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ۹دی ماه روز پاسخ به فتنه در جامعه بود و ملت مشاهده کردند که در مسیر ایجاد شکاف در جامعه و تضعیف نظام جمهوری اسلامی و تاراج سرمایه‌ها و دستاوردهای ارزشمند و خون مقدس شهدا گام برمی‌دارند و این موجب شد تا ملت به مقابله با این فتنه بپردازند و این حضوری همراه با آگاهی و بصیرت بود.

این مسوول بیان کرد: ملت آگاه ایران همان‌گونه که در برابر دشمن خارجی با قدرت ایستاد در برابر فتنه‌گران داخلی نیز در ۹دی به مقابله پرداخت و می‌تواند از استقلال و اقتدار و وحدت ملی با قدرت دفاع کند.

ابوترابی‌فرد یادآور شد: مدافعان حرم نیز قدرت دیگری خلق کردند و این قدرت برتر از دفاع مقدس بود که برآمده از بصیرت و فداکاری چهره‌های انقلابی در فراتر از مرزها بود و نشان داد جمهوری اسلامی خطر را فراتر از مرزها می‌شناسد و نشان داد مردم این دیار و در کنار مردم عراق، سوریه و یمن در برابر توطئه‌ها مقابله خواهد کرد.

وی گفت: ۹دی ظرفیت ویژه‌ای در برابر فتنه آفرینان در درون جامعه خلق کرد و نشان داد تا این جامعه از چه ظرفیتی برای تهدیدها و تبدیل آن به فرصت‌ها برخوردار است، باید با بصیرت از انقلاب حفاظت کرد و ملت‌ها باید تهدید را بشناسند و با قدرت در برابر تهدیدها بایستند.

نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تحکیم وحدت ملت با امام که یکپارچه در برابر رهبری مقتدر موجب گذر از همه خطرها می‌شود، عنوان کرد: دولتمردان باید توجه جدی داشته باشند که منافع ملی چه در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

این مسوول تصریح کرد: مدیران اجرایی باید به گونه‌ای قدم بردارند که که مایه آرامش انقلاب شوند و باید طوری قدم بردارند که مشخص باشد که آنان با صلابت و عاقل و متعهد به اسلام و ارزش انقلاب صحنه را در دست دارند.

ابوترابی‌فرد گفت: مدیران ارشد کشور باید مدیران انتخابیتان از صلاحیت علمی مدیریتی، اخلاقی و انگیزه بالای خدمت در اندازه‌ای برخوردار باشند تا هنگامی که مردم آنان را می‌بینند آرامش‌ پیدا کنند و مسئولیت‌ها را به دست افراد ناسالم و ضعیف و ناتوان نباید بسپاریم.

وی تأکید کرد: امروز مردم اگر هنگامی که وارد اتاق مسئولی شدند و مشاهده کردن که مسئولین توانایی ندارد اعتمادشان کاهش می‌یابد و این مطالبه جدیمان برای شایسته‌سالاری و عرصه برون رفت از تنگناها و مشکلات در زمینه اجتماعی و اقتصادی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × 1 =