کد خبر : 70956
تاریخ انتشار : شنبه 6 ژانویه 2018 - 15:10
-

نامه ۷۰۰ هزار کارگر زن علیه آزار جنسی

نامه ۷۰۰ هزار کارگر زن علیه آزار جنسی

به گزارش قائم آنلاین، سیصد زن از صنعت فیلم سازی آمریکا، از کارگردان و بازیگر گرفته تا وکیل و تهیه کننده، کارزاری برای مبارزه با آزار جنسی در محیط کار ترتیب داده اند که بیشتر قصدش کمک به زنانی است که شغل هایی با درآمد پایین دارند. در سال ۲۰۱۷ میلادی نیویورک تایمز گزارش مفصلی

به گزارش قائم آنلاین، سیصد زن از صنعت فیلم سازی آمریکا، از کارگردان و بازیگر گرفته تا وکیل و تهیه کننده، کارزاری برای مبارزه با آزار جنسی در محیط کار ترتیب داده اند که بیشتر قصدش کمک به زنانی است که شغل هایی با درآمد پایین دارند.

در سال ۲۰۱۷ میلادی نیویورک تایمز گزارش مفصلی از سورفتارهای جنسی هاروی واینستین، از تهیه کنندگان مشهور هالیوودی منتشر کرد که موجب شد زنان و مردان دیگری هم دهان بازکرده از تجربیات مشابه با افراد قدرتمند دیگر بگویند.

نتیجه جنبش به راه افتاده که در شبکه های اجتماعی با نام “من هم” مشهور شد، این بود که بسیاری از نام آوران سیاست، روزنامه نگاری و هالیوود از کار برکنار شدند. اما انتقادی هم به آن جنبش بود و آن اینکه صرفا کسانی تجربیات تلخشان شنیده شد که طرف حساب فرد مشهوری بودند. آنها که مثلا در شغل های کم در آمد مثل کشاورزی و پرستاری بودند مجبور شدند با عواقب اعتراضشان بسازند.

کسانی که کارزار “وقتش سرآمده” را راه انداخته اند می خواهند به خصوص به این دسته از افراد کمک کنند.

آنها گفته‌اند که در ماه نوامبر هفتصد هزار نفر از کارگران زن مزارع نامه‌ای به آنها نوشته‌اند.

این کارزار همچنین از زنانی که در صنعت سینما هستند و به زودی به مراسم گلدن گلوب می‌روند، خواسته تا با پوشیدن لباس مشکی درباره موضوع بدرفتاری با زنان اطلاع رسانی کنند.

در نامه‌ای که به این گروه از زنان نوشته و امضا کرده‌اند، آمده: “وقتش سرآمده که زنان تقلا کنند در مشاغلی که در سیطره مردان است وارد شده و بالا بروند و به زبان ساده صدایشان شنیده شود و به رسمیت شناخته شوند. این قبضه کردن باید به پایان برسد. ”

در میان زنانی که این نامه را امضا کرده‌اند، اسامی مشهوری چون “اما استون “، “ناتالی پورتمن “، “کری واشنگتن “، “آمریکا فررا ” و “رشیدا جونز ” به چشم می‌خورد. همین طور زنان قدرتمندی در هالیوود، مانند “شاندا ریمز ” تهیه کننده سریال “گریز آناتومی “.

گفتنی است بازیگرانی که همیشه به عنوان زنان قدرتمند و الگوهای الهام بخش و پیشرو در زمینه حقوق زنان از سوی رسانه های غربی به جامعه خود، ایران و دیگر کشورها معرفی می شدند اینک معلوم شده توان دفاع از خود در برابر خواسته های شیطانی تهیه کنندگان هالیوود را نداشته و ترس از دست دادن شغل، آنها را به زانوزدن در برابر هیولاها عادت داده، چگونه می توانند به دنبال احقاق حقوق دیگر زنان ضعیف جامعه آمریکا باشند؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 2 =