کد خبر : 72168
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 ژانویه 2018 - 11:05
-

ایبوپروفن چه بلایی بر سر مردان می‌آورد؟

ایبوپروفن چه بلایی بر سر مردان می‌آورد؟

به گزارش قائم آنلاین، مطالعه صورت گرفته به سرپرستی دانشگاه کپنهاگ (دانمارک) نشان می دهد، مصرف طولانی مدت دوزهای بالای مسکن ایبوپروفن می تواند مشکلاتی باروری، ضعف عضلانی و خستگی در مردان ایجاد کند. مردان جوان که به مدت ۶ هفته از مسکن ایبوپروفن در دوزهای بالای استفاده کردند، با اختلال در تولید هورمون های

به گزارش قائم آنلاین، مطالعه صورت گرفته به سرپرستی دانشگاه کپنهاگ (دانمارک) نشان می دهد، مصرف طولانی مدت دوزهای بالای مسکن ایبوپروفن می تواند مشکلاتی باروری، ضعف عضلانی و خستگی در مردان ایجاد کند.

مردان جوان که به مدت ۶ هفته از مسکن ایبوپروفن در دوزهای بالای استفاده کردند، با اختلال در تولید هورمون های جنسی مردانه مواجه شدند که این شرایط معمولا در افراد سیگاری و مردان مسن دیده می شود.

مردان ۱۸ تا ۳۵ ساله ای که در این مطالعه حضور داشتند، با نوعی اختلال موسوم به compensated hypogonadism در طی دو هفته مصرف ۶۰۰ میلی گرم ایبوپروفن دوبار در روز مواجه شدند. این اختلال زمانی رخ می دهد که بدن تلاش می کند سطوح تستوسترون را بدلیل کاهش تولید طبیعی در بدن، افزایش دهد.

دیوید کریستنسن (David Møbjerg Kristensen) از محققان دانشگاه کپنهاگ تأکید کرد: نگرانی اصلی در مورد باروری مردانی است که ایبوپروفن را در بازه زمانی طولانی مدت استفاده می کنند. این ترکیبات، مسکن بسیار خوبی هستند، اما برخی افراد جامعه بدون توجه به عوارض احتمالی، این دارو را در دوز بالا و به مدت طولانی استفاده می کنند.

درحالی که این اختلال در بین شرکت کنندگان، خفیف و موقتی بود، این نگرانی وجود دارد که مصرف طولانی مدت ایبوپروفن منجر به اختلال دائمی در مردان شود. این مسأله می تواند باعث سطوح پایین تستوسترون به صورت دائمی شود، زیرا بدن دیگر قادر به جبران این کاهش نیست.

برنارد جگو (Bernard Jégou)، نویسنده ارشد این مطالعه از موسسه ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه بیان داشت: هیچ مشکلی در مصرف مسکن ایبوپروفن درکوتاه مدت برای تسکین دردهایی مانند دندان درد وجود ندارد، اما هشدار می دهیم که مصرف طولانی مدت این مسکن در دوزهای بالا می تواند با بروز مشکلات سلامتی در مردان همراه باشد.

در تحقیقات قبلی نیز عنوان شده بود، مصرف ایبوپروفن می تواند منجر به افزایش خطر حملات قلبی در جمعیت عمومی شده و در عین حال، با مشکلات پزشکی در زنان باردار از جمله خطر سقط جنین همراه باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

11 − نه =