تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
۳۴۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
دو قاشق چایخوری روغن سرخکردنی
یک عدد فلفل دلمهای متوسط (قرمز)
نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
روغن
۲۸۰ گرم خمیر پیتزا
نصف پیمانه سس تند و پرادویه
سس گوجهفرنگی
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
۱- سینههای مرغ را نواری برش دهید و آنها را در یک تابه بزرگ با روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان سفید شود. سپس از تابه خارج کنید. فلفل دلمهای و پیاز را داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. آنها را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
۲- کف قالب پیتزا را با روغن چرب کنید. خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و روی خمیر سس فلفل و سس گوجهفرنگی بمالید. مرغ و مخلوط فلفل دلمهای را روی آن بپاشید و در آخر نیز پنیر چدار را اضافه کنید.
۳- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود.
ارزش غذایی
کالری: ۳۰۵
چرب: ۹ گرم
کلسترول: ۴۳ میلیگرم
کربوهیدرات: ۳۴ گرم
فیبر: ۲ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۲۱ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0