به نام اعتراض به کام اغتشاش
به گزارش قائم آنلاین، پنجشنبه ۷دی بود که تعدادی ازمردم مشهد در اعتراض به آنچه سیاستهای اقتصادی دولت و گرانی و فقر و مطالبات بانکی خوانده شد به خیابان آمدند، تجمعاتی که کمکم از دست ترتیبدهندگان آن خارج شد و شعارها و خواستهها از معیشت به سیاست کشیده شد. دشمنان نظام و معاندین جمهوری اسلامی
به گزارش قائم آنلاین، پنجشنبه ۷دی بود که تعدادی ازمردم مشهد در اعتراض به آنچه سیاستهای اقتصادی دولت و گرانی و فقر و مطالبات بانکی خوانده شد به خیابان آمدند، تجمعاتی که کمکم از دست ترتیبدهندگان آن خارج شد و شعارها و خواستهها از معیشت به سیاست کشیده شد.
دشمنان نظام و معاندین جمهوری اسلامی با ورود به این قضیه و تبلیغات گسترده در شبکههای ماهوارهای و به خصوص درفضای مجازی رنگ اعتراضات مردم به وضعیت اقتصادی کشور را تغییر داده و اعتراضات مردمی را به اغتشاشات خیابانی کشیدند.
سناریوی فتنه یا به قول آنها انقلاب در ایران توسط دشمنان این بار رنگ و بوی دیگری داشت و مردم راباشعار مشکلات اقتصادی مقابل نظام جمهوری اسلامی قرارداد.
آنهاکه درسال ۸۸فتنه راازشهرهای بزرگ آغازکردند اینبار مردم را در شهرهای کوچک به تجمعات دعوت نموده و با شعارهای از قبل مشخص شده آنها را به حضور در خیابانها تشویق کردند.
در روز نخست فراخوانها، مردم به دلیل مشکلات اقتصادی و اعتراض به روند عملکرد دولت در برخی ازشهرها تجمعات مردمی بدون حادثه و تنها با شعارهای مطالبات اقتصادی برگزار شد.
شبکههای معاند در فضای مجازی روز بعدهم این فراخوان را تکرار کردند که اینبار مردم بابصیرت وقتی به نقشه شوم آنها پیبردند راه خود را جدا نموده و تعداد محدودی در برخی از شهرها به تجمع پرداختند، در این روز شعارهای تجمع کنندگان رنگوبوی دیگری گرفت ودیگرکسی به دنبال بیان مشکلات اقتصادی نبود و شعارهایی که سرمیدادند و کشف حجاب بانوان، نشان از این بودکه مشکلات اقتصادی تنها بهانهای برای افرادسلطنت طلب و مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران است.
اما این پایان کار نبود معاندین بافراخوان در فضایمجازی باز هم مردم را به تجمع و آشوب فراخواندند، ولی مردم بابصیرت دیگر در این صحنهها حضور نداشته و راه خود را از اغتشاشگران و معاندین جدا نمودند، که این نشان از شروع فتنهای جدید در ایران بود.
اعتراض جای خود را به اغتشاش و آشوب و شعارهای اقتصادی جای خود را به شعارهای سرنگونی نظام اسلامی و آتش زدن و تخریب اموال عمومی و اماکن مذهبی داد.
آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی ایران، قرآن مجید، امام زادهها و شعارنویسیهای شبانه، فعالیتهای اغتشاشگرایانه و حضور افرادی از شهرهای دیگر به عنوان لیدر نشان ازفتنهی جدید در دی ماه سال۹۶ برای ایران بود.
حضور نوجوانان و جوانان در این تجمعات نشان از تأثیرگذاری شبکههای اجتماعی و برخی عوامل دیگر براین افراد بوده است که باید به آن توجه کرد.
۱۴دی ماه مردم بابصیرت ایران برای محکوم کردن فتنههای دشمن با حضور در راهپیمایی عظیم جواب قاطعانه به دشمنان دادند که فتنه ای دیگر توسط مردم سرکوب شد و بازهم بصیرت بالای مردم ایران،ریشه انقلاب اسلامی را تنومند کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0