کد خبر : 73274
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 ژانویه 2018 - 8:50
-

پنکیک اسفناج یک صبحانه مقوی خوشرنگ

پنکیک اسفناج یک صبحانه مقوی خوشرنگ

به گزارش قائم آنلاین، دستور این صبحانه مقوی را به نقل از بیتوته بخوانید. مواد لازم برای پنکیک اسفناجی: اسفناج ۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت) شیر ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد آرد ۳ لیوان روغن مایع نصف استکان (۴۰ گرم) شکر ۱ قاشق غذاخوری وانیل شکری ۱ پاکت (۵ گرم

به گزارش قائم آنلاین، دستور این صبحانه مقوی را به نقل از بیتوته بخوانید.

مواد لازم برای پنکیک اسفناجی:

اسفناج ۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت)
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ لیوان
روغن مایع نصف استکان (۴۰ گرم)
شکر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

 

پنکیک اسفناج یک صبحانه مقوی برای کودکان

 

طرز تهیه پنکیک اسفناجی:

اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.

داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 + 3 =