وی در مورد لزوم ایجاد پیامرسانهای جایگزین تلگرام اظهار داشت: همه کسانی که صاحب فکر و اندیشه هستند فارغ از دیدگاه سیاسیشان همواره بر این موضوع تأکید دارند که انحصاری بودن پیامرسانی که زیرساخت بسیاری از موضوعات در کشور است، مطلوب نیست؛ همانطور که در حوزه اپراتورها هم میگویم انحصار خوب نیست.
وزیر ارتباطات با یادآوری اینکه بنا به اقتضائاتی، تلگرام برای دو هفته در کشور فیلتر شد، تصریح کرد: کسب و کارهای زیادی در این مدّت صدمه دید؛ حال اگر این اقدام از طرف مقابل ـ. تلگرام ـ. رخ دهد چه اتفاقی میافتد؟
وی ادامه داد: همه این سوالات و البته موضوعات دیگر ایجاب میکند که ما ظرفیت مردم را روی یک پیام رسان نبینیم، اما اینکه ما امر کنیم و بگوییم بروید روی فلان پیامرسان، واقعاً نمیشود؛ مردم باید چارچوبهای انتخاب و حق انتخابشان درست باشد.
آذری جهرمی با بیان اینکه برخی دیدگاهها حاکی از آن است که ما یک پلتفرم انتخاب میکنیم و میگوییم همه از آن استفاده میکنند و همه هم واقعاً این کار را میکنند، تصریح کرد: این کار نیازمند همدلی است و همه باید دست به دست هم دهند و اتفاقات اخیر هم نشان داد آسیبپذیری ما بالاست.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد آخرین وضعیت شبکه ملّی اطلاعات اظهار داشت: شبکه ملّی اطلاعات موضوع بسیار مهمی است که دارای یک بخش زیرساخت است که به عهده وزارت ارتباطات است و نیز دو بخش خدمات و محتوا که هنوز به سند نرسیده است، اما در بخش زیرساختی کارگروه تشکیل دادیم که این هفته نخستین جلسه آن برگزار شد و کارهایی که تاکنون انجام شده را پیگیری کردیم.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: شورای راهبری تشکیل شده که نقاط خلاء مشخص شود و در برنامه زمانبندی بتوانیم کارها را به نتیجه برسانیم که طی آن آغاز بهرهبرداری ما از پروژهها بین شش ماه تا حداکثر دو سال است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0