وی افزود: مصرف زیاد ترشی، ماست و دوغ همراه غذا، مصرف زیاد خیار در فصول سرد سال، مصرف زیاد میوه و نوشیدن آب روی میوه، مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند فستفود و غذاهای چرب از عوامل بروز کبد چرب هستند.
اختری خاطرنشان کرد: کاهش مصرف سبزی و آرد سبوسدار، استفاده زیاد از غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، سالاد الویه، کنسروها، غذاهای مانده، پرخوری و در همخوری نیز از عوامل چرب شدن کبد اشاره کرد.
وی اذعان کرد: عدم فعالیت روزانه به حد کافی و ورزش نکردن، دیر خوابیدن و شب بیداری، خوابیدن تا ظهر یا خواب طولانی بعد از ناهار نیز به چرب شدن کبد کمک میکند.
این متخصص طب ایرانی یادآور شد: نوشیدن “آب یخ” بعد از ورزش، در استخر، ناشتا یا میانه شب، استرس، مصرف غذای پرحجم در ساعات انتهایی شب نیز میتواند زمینهساز بروز کبد چرب باشد.
اختری در پایان اشاره کرد: تغییر سبک زندگی به ترتیبی که خواب بهموقع و کافی شبانه، خوردن شام سبک، فعالیت بدنی کافی و انتخاب غذاهای سالم افراد را به تناسب اندام و سلامتی روز به روز نزدیکتر میسازد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0