تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲ دقیقه برای هر وافل
مواد لازم
۱/۳ پیمانه پنیر خامهای
۴ قاشق چایخوری عسل
۸ ورق نان تست
۱ ٫ ۵ پیمانه توتفرنگی
۱/۴ پیمانه گرانولا
دو قاشق غذاخوری مغز تخمه آفتابگردان
عسل
روغن
طرز تهیه
۱- در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای و ۴ قاشق چایخوری عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی یک طرف نانها بمالید. روی چهار لایه نان، توتفرنگی، گرانولا و مغز تخمه آفتابگردان بگذارید. نانهایی که پنیر دارند را روی آنها قرار دهید و فشار دهید تا به هم بچسبند.
۲- دستگاه وافل را گرم کنید و ساندویچها را داخل آن بگذارید. آنها را تا زمانی که سطح نانها طلایی شود بپزید. حدود ۲ دقیقه کافی است. ساندویچها را به چهار قسمت تقسیم کنید و با عسل سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۲۷۴
چربی: ۸ گرم
کلسترول: ۱۳ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
فیبر: ۶ گرم
قند: ۱۴ گرم
پروتئین: ۱۰ میلیگرم
سدیم: ۳۴۶ میلیگرم
پتاسیم: ۳۰۷ میلیگرم
کلسیم: ۹۱ میلیگرم
آهن: ۳ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0