مسئولان شرکتهای کرهای و دولت این کشور گفتند، وضع تعرفههای سنگین به ویژه بر واردات قطعات به کار رفته در این محصولات، شرکتهای مذکور را با اختلافات تجاری بلندمدت و مشکل در زنجیرههای عرضه مواجه کرده و سرمایه گذاریها در دیگر صنایع را نیز تهدید میکند.
یکی از مسئولان شرکت سامسونگ که نخواست نامش فاش شود گفت: «این یک اقدام بی سابقه و افراطی است و زنگهای هشدار را برای دیگر شرکتهایی که در امریکا دارند فعالیت تجاری میکنند به صدا در خواهد آورد.»
به گفته یکی از مدیران این شرکت ها، پس از تعهد سامسونگ و ال جی به سرمایه گذاری صدها میلیون دلاری جهت ساخت کارخانههایی در کارولینای جنوبی و تنسی و ایجاد فرصتهای شغلی جدید، این تعرفه ها، شرکتها را غافلگیر کرده و «بدترین سناریوی ممکن» بوده است.
سامسونگ گفته تا زمانی که کارخانه اش در آمریکا بتواند تا پایان سال آینده به ظرفیت کامل فعالیت خود برسد و آماده تولید قطعات مهم ماشینهای لباسشویی باشد، از قطعات وارداتی استفاده خواهد کرد. شرکت سامسونگ قطعات به کار رفته در محصولات خود را در شرکتهایی نظیر ویتنام تولید میکند که هزینه تولید در آنها پایین است. این شرکت کرهای گفته وضع جنین تعرفههایی ممکن است مانع از انعطاف پذیری زنجیره عرضهای شود که سامسونگ ممکن است برای به راه انداختن خطوط تولید جدید خود در آمریکا نیاز داشته باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0