کد خبر : 78885
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 فوریه 2018 - 10:15
-

راهبرد دولت برای افزایش دستمزد در سال۹۷ چگونه خواهد بود؟

راهبرد دولت برای افزایش دستمزد در سال۹۷ چگونه خواهد بود؟

به گزارش قائم آنلاین، طبق روال معمول با شروع سال جدید دستمزد کارگران افزایش می‌یابد در سال ۹۷ هم دولت برای افزایش دستمزد روش پلکانی را در نظر گرفته است. علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با بیان اینکه سالمندی حدود ۳۰ میلیون نفر در کشور

به گزارش قائم آنلاین، طبق روال معمول با شروع سال جدید دستمزد کارگران افزایش می‌یابد در سال ۹۷ هم دولت برای افزایش دستمزد روش پلکانی را در نظر گرفته است. علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با بیان اینکه سالمندی حدود ۳۰ میلیون نفر در کشور نباید توأم با فقر باشد، افزود: بر اساس عدد جهانی درباره خط فقر و مقایسه آن با قدرت خرید داخلی، این عدد برای یک خانواده پنج نفری ۶۴۰ هزار تومان تعیین شده است که باید آن را به صورت پلکانی افزایش دهیم.

وی گفت: ۱۱ میلیون نفر تحت پوشش این موضوع قرار داده شده اند و ۸۰۰ هزار نفر نیز پس از بررسی لایحه بودجه در مجلس به این تعداد اضافه می شوند.ربیعی گفت: چهار سال است که سیاست افزایش حقوق بازنشستگان در مقایسه با تورم را دنبال می کنیم و معتقدم قدرت خرید بازنشستگان در سال های گذشته فوق العاده کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید:

دستمزد کارگران در سال ۹۷ چند درصد باید افزایش یابد؟

مذاکرات ۵+۱ برای تعیین دستمزد کارگران+ عکس

وی افزود: راهبرد دولت تا سال ۱۴۰۰، افزایش پلکانی حقوق کسانی است که کف حقوق را دریافت می کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سال ۹۶ برای کسانی که بالای دو میلیون تومان حقوق می‌گرفتند ۱۰ درصد افزایش دادیم و آنهایی که کف حقوق را می گرفتند ۲۸ درصد حقوق آنها افزایش یافت گفت: در سال ۹۷ روش پلکانی ادامه می یابد و پیش بینی شده است برای کسانی که حدود سه و نیم میلیون تومان حقوق می گیرند افزایش ۱۰ درصدی و آنهایی که زیر این مبلغ حقوق می گیرند به صورت پلکانی دریافتی آن ها افزایش یابد.

ربیعی افزود: لایحه مساعدت اجتماعی در سه لایحه تفکیک شده است.وی گفت: در حال برنامه ریزی برای قرار دادن بیمه تکمیلی بازنشستگان در سازمان تأمین اجتماعی یا دیگر صندوق های بیمه هستیم.ربیعی افزود: برنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فقر زدایی متکی بر اشتغال زایی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفت + چهار =