مواد مورد نیاز برای تهیهی یک عدد ساندویچ
۱ عدد تخم مرغ
۲ عدد نان تست یا نان انگلیسی
۱ تکه کالباس
۱ تکه پنیر گودا یا چدار
دربهای بزرگ ظروف مربا
اسپری آشپزی
قدم اول:پختن تخم مرغها
دربهای مربا را به وسیله اسپری چرب کنید و در یک تابهی بزرگ قرار دهید، تخم مرغها را درون دربها بشکنید و با چنگال سفیدی و زردهی تخم مرغ را به هم بزنید، مقداری آب دور دربها بریزید، و بگذارید روی دمای معمولی پخته شوند معمولا ۲ دقیقه زمان میبرد. سپس آنها را از حرارت بردارید.
قدم دوم: جمع کردن ساندویچ
ابتدا یک تکه پنیر روی نان قرار دهید، سپس یک عدد کالباس قرار دهید و در آخر تخم مرغ پخته شده را بگذارید.
قدم سوم: اجازه دهید ساندویچ در کاغذش بخار کند
قسمت مهم مزهی ساندویچهای مک دونالد به این خاطر است که اجازه میدهند تا چند دقیقه در کاغذ پوستی بخار کند، اگر تخم مرغ هنوز حرارت دارد لازم نیست آن را دوباره گرم کنید، اما اگر سرد شده است، ساندویچ را چند لحظه در ماکروفر قرار دهید تا کمی حرارت به خود بگیرد، سپس ۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا پنیر کاملا آب شود، این کار باعث میشود تا طعمها با هم مخلوط شود.
نکته:
زمانی که آنهارا فریز میکنید آنها کاملا یخ میزنند، ساندویچ را که با کاغذ پوستی بسته بندی کرده اید، با فویل بپوشانید و سپس داخل فریزر قرار دهید، و برای استفاده دوباره، آنها را در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید یا به هر طریقی که راحت هستید این کار را انجام دهید فقط حواستان باشد که مرکز ساندویچ یخ زده باقی نماند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0