واکاوی اتخاذ سیاست افزایش جمعیت در یک مجله
به گزارش قائم آنلاین، ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل در شماره پنجاهوششم خود به موضوع «فرزندآوری و رشد جمعیت» پرداخته است. در این شماره میتوانید گفتوگوها و یادداشتهایی را از اساتیدی مانند خانم دکتر خزعلی، خانم دکتر اردبیلی، دکتر ناصر سیمفروش، دکتر خلیل علیمحمدزاده و… مطالعه کنید. حلقه وصل لطفا از ما کار سخت نخواهید! «لطفا از
به گزارش قائم آنلاین، ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل در شماره پنجاهوششم خود به موضوع «فرزندآوری و رشد جمعیت» پرداخته است. در این شماره میتوانید گفتوگوها و یادداشتهایی را از اساتیدی مانند خانم دکتر خزعلی، خانم دکتر اردبیلی، دکتر ناصر سیمفروش، دکتر خلیل علیمحمدزاده و… مطالعه کنید.
لطفا از ما کار سخت نخواهید!
«لطفا از ما کار سخت نخواهید!» عنوان یادداشت صادق یزدانی، سردبیر ماهنامه حلقهوصل است. یزدانی در یادداشت خود به غصه افزایش جمعیت و ترویج و تبلیغ آن پرداخته و مینویسد: «چند سالی است که فرمانده، کارهایی از همگان میخواهد و طبعا توقعش از فعال فرهنگی خودجوش مومن انقلابی بیش از بقیه است.» وی در ادامه به دو دستور دشوار ولّی اشاره میکند و مینویسد: «اقتصاد مقاومتی و افزایش جمعیت دستوراتی است که رهبر انقلاب چند سالی است بر آن تاکید و در هر جلسهای و هر فرصتی همه را به اجرای آن تشویق میکنند و راه برونرفت از مشکلات آینده و حال را همین مسائل میدانند اما متاسفانه پاسخی درخور نمییابد.» او یادداشت خود را با کنایه به فعالان جبهه فرهنگی انقلاب پایان میدهند و مینویسد: «شاید بهتر است از فرمانده بخواهیم کمی به ما رحم کند و کارهای دشوار از ما نخواهد! وگرنه با کارنامهای که در مقابلش خواهیم گشود، شرمنده خواهیم بود…»
ضرورت افزایش جمعیت از نگاه وحی
پرونده ویژه ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی در خصوص فرزندآوری و رشد جمعیت با یادداشت حسین قیامت آغاز میشود. قیامت در یادداشت خود به «خطری که خیلی جدی نمیگیریم!» اشاره میکند و به واکاوی تبعات پیری جمعیت میپردازد. حجتالاسلام ابراهیم لشنیزند، در مقاله خود به «ضرورت افزایش جمعیت از نگاه وحی» پرداخته و میگوید برای افزایش جمعیت باید نظام مفاهیم ارزشی موجود در ذهن جامعه تغییر کند.
درباره مجله حلقه وصل بیشتر بدانیم:
کارنامه «نادرطالبزاده» در شماره ۵۵ «حلقهوصل»
بررسی نقش مردم در کمک به زلزلهزدگان در «حلقه وصل»
جدیدترین شماره نشریه حلقه وصل منتشر شد
پنجره طلایی کشورمان را کوچک نکنیم
حلقهوصل در ادامه با دکتر ناصر سیمفروش در خصوص دغدغههایش در حوزه مصائب کاهش جمعیت گفتوگو کرده است. وی در این گفتوگو هشدار میدهد که «پنجره طلایی کشورمان را کوچک نکنیم». در ادامه محسن صدری، گزارشی تکاندهنده از وضع انقراض نسل مردم محروم سیستانوبلوچستان ارائه داده است و مینویسد: «اگر به فکر گرسنههای مرزنشین نیستید، لااقل به فکر امنیت مرزها باشید!». گزارشی از «کانون مهر مادری و ساختاری بدیع و مادرانه» آن بخش بعدی پرونده حلقهوصل در مورد فرزندآوری و رشد جمعیت است.
سیاستهای کنترل جمعیت تا انقراض نسل مسلمین
حلقهوصل درباره فراز و نشیبهای اجرایی شدن سیاستهای جدید جمعیتی نظام با خانم دکتر کبری خزعلی گفتوگو کرده است. خانم دکتر خزعلی در این گفتوگو میگوید: ۵۰ سال است که دارند برای نابودی نسل ما برنامهریزی میکنند و این برنامهریزی را تا انقراض نسل ما ادامه خواهند داد. این برنامهریزی با کاهش جمعیت یا با صفر شدن جمعیت پایان نمییابد و اگر ما اجازه دهیم آنها تا انقراض نسل مسلمین برنامه دارند. بررسی تاثیر مسائل فرهنگی بر رشد جمعیت تکفرزندی و اثرات آن بر جامعه از نگاه کارشناسانی مانند مریم اردبیلی؛ پزشک و آیندهپژوه، سید حمزه امینی؛ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، سمیرا خطیبزاده؛ مدیر قرارگاه فضای مجازی بسیج جامعه زنان کشور و حسین جعفری؛ مشاور خانواده از دیگر بخشهای شماره پنجاهوششم ماهنامه حلقهوصل است.
نقش اقتصاد در جمعیت؛ تلقی روانی یا عامل اصلی
«کالسکه برای زائرکوچولوها» عنوان گزارشی از چرایی و چگونگی اجرایی طرح مهر مادری در حرم مطهر رضوی است. این گزارش به قلم حجتالاسلام علی گودرزی است. اخیرا مرکز خدمات مادر و کودک مصلی قم راهاندازی شده است و دارد خدمات شیرینی برای آسایش مادران در هنگام عبادت میدهد. حلقهوصل در گفتوگو با خانم فرخنده ابعاد مختلف ارائه این خدمات را بررسی کرده است. مسلم منفرد نیز در شماره ۵۶ حلقهوصل چستی و چرایی برگزاری طرح تربیت مربی جمعیت و تاثیرات آن بر روی نگاه مردم نسبت به فرزندآوری را مورد واکاوی قرار داده و به این سوال پاسخ داده است که نقش اقتصاد در جمعیت یک عامل اصلی است یا یک تلقی روانی؟
دولت، کنترل جمعیت را یک خطر برای کشور نمیداند
در پایان پرونده حلقهوصل درباره فرزندآوری و رشد جمعیت، دکتر خلیل علیمحمدزاده در یادداشت خود سه برابر شدن شاخص سالمندی در ایران و نسبت آن با میزان وابستگی کشورها را مورد بررسی قرار داده است. وی در یادداشت خود بیان میکند که «در روند سالخوردگی هم منحصربهفرد هستیم». نگاه دولت به سیاست افزایش جمعیت موضوعی است حلقهوصل آن را با حجتالاسلام نصرالله پژمانفر در میان گذاشته است. پژمانفر در این گفتوگو تاکید میکند که «دولت، کنترل جمعیت را یک خطر برای کشور نمیداند».
راه برونرفت از ناهنجاریهای انقلاب
قسمت سیزدهم پرداختن به «ریشههای قرآنی نهضت امام خمینی(ره)» به قلم مرحوم حجتالاسلام مسعود صدوق بخش پایانی پنجاهوششمین شماره ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل است. مرحوم صدوق در یادداشت خود سه ناهنجاری ریشهای و آکادمیک را که در برابر جمهوری اسلامی قرار گرفتند تبیین کرده است و راهکارهایی را برای برونرفت از ناهنجاریهای انقلاب ارائه داده است. وی با درایت و روشن بینی، اغتشاشات و اتفاقات اخیر را پیش بینی کرده و درباره علل و دلایل این اتفاقات سخن گفته است.
نشریه حلقهوصل به مدیرمسئولی و سردبیری صادق یزدانی منتشر میشود. برای دریافت این نشریه میتوانید با شماره تلفن ۵-۰۲۱۷۷۶۵۵۱۳۴ تماس بگیرید. همچنین برای اطلاع از آخرین خبرها و گزارشهای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، میتوانید از سایت Hvasl.ir استفاده کنید.
برچسب ها :ماهنامه،قیامت ، تبعات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0