وی افزود: با افزایش قدرت خرید خانوار و تقاضا برای خرید مرغ از ابتدای اسفند پیش بینی میشود که قیمت مرغ به سمت واقعی شدن پیش رود.
به گفته یوسفی؛ روند افزایش قیمت مرغ تا مرز ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان جهت خروج مرغداران از زیان فعلی باید ادامه یابد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده ۵ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان است.
وی درباه آخرین وضعیت قیمت نهادههای دامی بیان کرد: اکنون نرخ هر کیلو ذرت تحویل درب مرغداری هزار تومان، کنجاله سویا هزار و ۸۵۰ تا هزار و ۹۰۰ و هر قطعه جوجه یکروزه ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.
یوسفی با بیان اینکه شیوع آنفولانزای حاد پرندگان در مرغداریهای گوشتی شایعهای بیش نیست، تصریح کرد: آنفولانزای حاد پرندگان تنها ممکن است در مرغهای بومی رخ دهد و در مرغداری صنعتی گوشتی این امر شایعهای بیش نیست.
این گزارش میافزاید؛ نرخ هر کیلو ران مرغ با کمر ۶ هزار و ۶۵۰، ران مرغ بدون کمر ۷ هزار و ۶۵۰، سینه با کتف ۱۳ هزار تومان، سینه بدون کتف ۱۴ و فیله مرغ ۱۶ هزار تومان است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0