تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان خنک شدن: ۸ تا ۲۴ ساعت
مواد لازم
دو عدد پرتقال
دو پیمانه گلهای ختمی
۴ تکه چوب دارچین
۱۴ پیمانه آب جوش
¾ پیمانه عسل
یخ (اختیاری)
طرز تهیه
۱- این چای ارغوانی را میتوانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوستکن، پوست پرتقالها را بگیرید، اما قسمت سفید آن را نگه دارید. سپس آب پرتقالها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقالها و دو پیمانه گل ختمی، ۴ چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. ۱۴ پیمانه آبجوش را به آن اضافه کنید.
۲- اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک شود (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید.
ارزش غذایی
کالری: ۷۴
کربوهیدرات: ۲۰ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱۹ گرم
سدیم: ۹ میلیگرم
پتاسیم: ۵۳ میلیگرم
کلسیم: ۲۰ میلیگرم
آهن: ۰ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0