زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه
تعداد: ۱۲ عدد
مواد لازم
۳/۴ پیمانه آرد شیرینی پزی
نصف پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی
¼ قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری کره
¼ پیمانه روغن کانولا
¼ پیمانه شکر قهوهای
۳ قاشق غذاخوری شکر سفید
یک عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه پوره هویج
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
نصف پیمانه جودوسر پوست کنده
نصف پیمانه دانههای سبوسدار غلات
۱/۳ پیمانه کشمش
۱/۳ پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲- در یک کاسه متوسط، آردها، جوش شیرین، دارچین، جوزهندی و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، کره، روغن و شکرها را با هم و با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط کنید تا زمانی که شکرها حل و رنگ مواد روشن شود. تخم مرغ، پوره هویج و وانیل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. در آخر، جودوسر، کشمش، گردو و غلات را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر به دست آمده در این مرحله باید بسیار چسبناک باشد.
۳- کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و شبیه توپ گرد کنید و روی کاغذ داخل سینی قرار دهید. همین کار را با باقی مواد تکرار کنید و میان توپیها حدود ۷ سانتیمتر فاصله بگذارید. برای اینکه خمیرها به دست نچسبند دست خود را خیس و سپس آنها را گلوله کنید. در انتهای کار، سینی را به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکیها پخته شوند.
ارزش غذایی
کالری: ۱۸۹
چربی: ۹ ٫ ۵ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
پروتئین: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۴ گرم
قند: ۱۱ گرم
فیبر: ۲ گرم
کلسترول:۲۱ میلیگرم
سدیم: ۱۲۵ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0