نتایج این مطالعه نشان داد، وجود نسخههای بیشتری از این ژن در برخی افراد-که بعدها به نام «ATKINS» نامیده شد- احتمال لاغر ماندن آنها را بیشتر میکند.
این مطالعه نشان میدهد که کسانی که نسخههای بیشتری از این ژن را دارند به دلیل ترشح بیشتر آنزیم، توانایی بیشتری در حفظ لاغری دارند.
اگرچه به طور معمول گفته میشود که افراد از هر ژن یک جفت دارند، اما این مطالعات نشان میدهد که برخی از افراد میتوانند نسخههای بیشتری از یک ژن حتی تا ۲۰ نسخه ژن مشابه داشته باشند. البته هنوز علت این امر هنوز مشخص نشده است.
محققان کالج سلطنتی لندن میگویند این یافتههای پژوهشی برای دانش تغذیه و توصیههای عمومی مرتبط با تغذیه بسیار حایز اهمیت است.
دکتر تیم اسپکتور مجری این طرح تحقیقاتی میگوید گام بعدی این است که دقیقا مشخص کنیم نقش اصلی آنزیم ترشح شده در حفظ لاغری و استفاده از نتایج آن برای درمان چاقی و یا اضافه وزن چیست؟
به گفته وی، در آینده نزدیک میزان توانمندی افراد از نظر ژنتیکی برای مقابله با بیماری چاقی با دادن یک آزمایش خون و یا آزمایش ساده بزاق دهان مورد بررسی قرار میگیرد.
براساس برخی گزارشها در ایران بیش از ۲۵ میلیون نفر دارای اضافه وزن و چاقی هستند.
طبق آمار سازمان ملل از سال ۱۹۸۰ میلادی به بعد نرخ چاقی در سراسر دنیا دو برابر افزایش یافته و چاقی و اضافه وزن به پنجمین عامل اصلی مرگ و میر در جهان تبدیل شده است.
طبق آمار این سازمان، در جهان سالانه حدود ۲.۸ میلیون نفر فرد بالغ مبتلا به چاقی و بیماریهای مزمن ناشی از آن، جان خود را از دست میدهند.
در طب سنتی ایران توصیههای فراوانی برای جویدن زیاد و آرام هر لقمه غذا وجود دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0