طرز تهیه ژله آجیل:
اول ژلهی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.
نکاتی برای تهیه ژله آجیل:
آجیل به دلخواه (پسته، بادام، بادام هندی، گردو، میتوانید آجیلها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید)
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0