کد خبر : 82134
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 فوریه 2018 - 9:55
-

مخالفت در دولت ترامپ برای فروش هواپیما به ایران

مخالفت در دولت ترامپ برای فروش هواپیما به ایران

به گزارش قائم آنلاین، نیاز ایران به هواپیماهای جدید به علت نگرانی های امنیتی تشدید شده است و با سقوط یک هواپیمای دیگر در روز یک شنبه بار دیگر شدت گرفت.وال استریت ژورنال طی گزارشی نوشت تحقیقات فدرال نشان داده است که ماهان ایر که همچنان تحت تحریم های آمریکا قرار دارد، در سال های

به گزارش قائم آنلاین، نیاز ایران به هواپیماهای جدید به علت نگرانی های امنیتی تشدید شده است و با سقوط یک هواپیمای دیگر در روز یک شنبه بار دیگر شدت گرفت.وال استریت ژورنال طی گزارشی نوشت تحقیقات فدرال نشان داده است که ماهان ایر که همچنان تحت تحریم های آمریکا قرار دارد، در سال های گذشته و اخیرا در ماه دسامبر از طریق شرکت های صوری ترکیه ای اقدام به خرید موتور و قطعات جت کرده است.

در همین رابطه:

راهبرد ترامپ در قبال ایران را چه کسانی طراحی می‌کنند؟

در همین راستا، آمریکا امتیازهای صادراتی یک فرد ترک و ۳ شرکت مرتبط با آنها را به اتهام دریافت قطعات هواپیمای ساخت آمریکا به ماهان ایر و نقض قانون تحریم های این کشور به حالت تعلیق درآورده است.به نوشته این روزنامه آمریکایی، آشکار شدن این موضوع می تواند، مخالفت برخی در دولت ترامپ با اعطای مجوز به بوئینگ برای فروش هواپیما به ایران را تشدید کند.

دولت ترامپ در حال بررسی این مورد است که آیا مجوز فروش هواپیما به یک ایرلاین دیگر ایرانی را به بوئینگ بدهد یا نه.هرچند توافق بوئینگ به شرکت های آمریکایی سود می رساند اما برخی در دولت ترامپ در مورد سیگنال هایی که ممکن است به تهران ارسال کند، نگران هستند.

در عین حال، عقب نشینی از قرارداد بوئینگ می تواند عواقب گسترده ای هم برای توافق هسته ای و هم بوئینگ داشته باشد. بوئینگ و ایرباس، هر دو برای قراردادهایشان با ایران به مجوز آمریکا نیاز دارند زیرا بخش عمده ای از قطعات هواپیماهایشان در آمریکا تولید می شود. این دو شرکت در صورت عدم دریافت مجوز، حدود ۴۰ میلیارد دلار از دست می دهند.

در همین رابطه:

“شو” سوپرجت روسی در تهران

حامیان توافق هسته ای شامل افراد حاضر در دولت ترامپ بیم دارند درصورتی که ایران مزیت هایی از لغو تحریم ها حس نکند از جمله قرارداد هواپیماهای بوئینگ، توافق هسته ای از هم بپاشد.آسمان ایرلاین، مالک هواپیمایی که دو روز گذشته سقوط کرد تحت تحریم نیست و سال گذشته قراردادی برای خرید بیش از ۶۰ بوئینگ ۷۳۷ امضا کرد.

منتقدان مجوزهای بوئینگ همچنین می گویند که قرارداد ایران ایر و بوئینگ به طور غیرمستقیم به ماهان ایر سود می رساند. آنها معتقدند با بازسازی ناوگان هوایی ایران ایر با بوئینگ های جدید، برخی از هوایپماها و قطعات قدیمی به ماهان ایر خواهد رسید.

درحالی که تحریم های ایران ایر لغو شده است اما تحریم های ماهان ایر با ادعای ارتباط با سپاه و انتقال سلاح پابرجاست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هشت + 20 =