کد خبر : 82492
تاریخ انتشار : جمعه 23 فوریه 2018 - 8:05
-

فیس بوک به انتهای راه می‌رسد

فیس بوک به انتهای راه می‌رسد

به گزارش قائم آنلاین،  میلیون‌ها کاربر زیر ۲۵ سال آمریکایی ظرف دو سال گذشته حساب کاربری خود را در فیس‌بوک بسته‌اند. روندی که بنا بر پیش‌بینی‌ها در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. رادیو صدای آلمان می‌گوید اخبار دروغین و نفرت‌پراکنی در کوچ این کاربران نقش داشته‌اند. بنا بر گزارش شبکه CNBC، نشر مکرر اخبار

به گزارش قائم آنلاین،  میلیون‌ها کاربر زیر ۲۵ سال آمریکایی ظرف دو سال گذشته حساب کاربری خود را در فیس‌بوک بسته‌اند. روندی که بنا بر پیش‌بینی‌ها در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. رادیو صدای آلمان می‌گوید اخبار دروغین و نفرت‌پراکنی در کوچ این کاربران نقش داشته‌اند.

بنا بر گزارش شبکه CNBC، نشر مکرر اخبار دروغین بر روی فیس بوک از جمله مسائلی بوده که باعث ناخرسندی جوانان از این شبکه اجتماعی شده است. براساس همین گزارش، به موازات نشر اخبار دروغین، نفرت‌پراکنی نیز از جمله مسائلی بوده که در دور شدن جوانان آمریکایی از فیس بوک نقش مهمی ایفا کرده است. به همین دلیل بسیاری از شرکت‌های بزرگ جهان اعلام کرده‌اند که به همکاری خود با فیس‌بوک خاتمه خواهند داد و حاضر به انتشار تبلیغات بر روی فیس بوک نیستند. از میان این شرکت‌ها می‌توان به شرکت عرضه چای «لیپتون» و همچنین شرکت تولید لوازم بهداشتی و زیبایی «داو» ‌اشاره کرد.
کیهان نوشت: مارک زاکربرگ بنیانگذار و مدیرعامل «فیس‌بوک» در چهاردهمین سالگرد فیس بوک ضمن انتقاد از خود و ‌اشاره به ‌اشتباهاتش، اعلام کرد که مرتکب خطاهای فنی بسیاری شده و دست به معاملات غلطی زده است. او گفت: «من به افراد نادرستی اعتماد کرده‌ام و افراد بااستعداد و توانمندی را در پست‌های غلطی به کار گرفته‌ام.»
لازم به ذکر است که زاکربرگ در همان نخستین روزهای تاسیس فیس‌بوک، اعلام کرده بود به هر اسرائیلی که یک فلسطینی را بکشد ۱۰۰ سکه طلا جایزه خواهد داد. این مسابقه نژادپرستانه و قرون وسطایی در پارلمان اسرائیل نیز سر و صدای بسیاری برپا کرد و برخی از اعضای پارلمان به همین دلیل از زاکربرگ تجلیل کردند. بنا برگزارش روزنامه یهودی فرانسوی «لوما گازین دی اسرائیل» در همان زمان فاش شد فیس بوک که مراکز اصلی خود را در سرزمین های‌اشغالی تاسیس کرده بود، با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری تنگاتنگی داشته و اطلاعات کاربران خود به خصوص کاربران عرب و مسلمان را به این سرویس‌ها فروخته تا جهت اتخاذ راهکارهای مقابله با این جوامع مورد تحلیل و آنالیز قرار گیرد.
فیس‌بوک در فتنه پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، نقش فعالی داشت و ضمن نشر اخبار جعلی و کذب، از برخی کاربران خود برای جاسوسی و انتقال اطلاعات و اخبار استفاده کرد. اینک گفته می‌شود نقش فیس‌بوک که به صورت یک شبکه سوخته برای سرویس‌های اطلاعاتی غرب درآمده به شبکه‌های اجتماعی جدید مانند اینستاگرام و تلگرام و واتس‌آپ و مانند آن منتقل شده و از همین روی بسیاری از کاربران فیس بوک به این شبکه‌ها منتقل شده‌اند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × پنج =