محمدی در خصوص پروسه تولید نوشابه، گفت: تولید گاز دی اکسید کربن پس از سوختن گاز طبیعی حاصل میشود، سپس گاز تولید شده از برجهای مالش، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز دی اکسید کربن مایع تبدیل شود.
وی تاکید کرد: اگر چه ویژگیهای گاز مذکور مطابق با ویژگیهای مندرج در کدکس بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اکسید کربن پس از بررسیهای لازم در محصولات غذایی گازدار صادر میگردد، اما با توجه به شیوع بیماریهای غیر واگیر به دلیل زندگی مدرن و عدم تحر ک. کافی پیشنهاد متولیان سلامت، مصرف کمتر فرآوردههای پر شکر، نمک، چربی است.
محمدی ضمن توصیه به مردم برای مصرف هر چه کمتر نوشابه، افزود: قبل از مصرف فرآوردههای غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بسته بندی محصولات که به «چراغ راهنمای تغذیه» معروف است، توجه کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0