کد خبر : 83714
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 مارس 2018 - 8:15
-

لیزنیگ مسکن ویژه اقشار پُردرآمد

لیزنیگ مسکن ویژه اقشار پُردرآمد

به گزارش قائم آنلاین، نایب رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: سود بانکی بالا برای لیزینگ مسکن منطقی به نظر نمی‌رسد و ورود مستقیم بانک‌ها به عرصه لیزینگ مسکن مخالف قانون بانکداری است. به گزارش رادیو اقتصاد، حسام عقبایی گفت: راه اندازی لیزینگ در عرصه مسکن در میان کشور‌های جهان وجود دارد به طوری که

به گزارش قائم آنلاین، نایب رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: سود بانکی بالا برای لیزینگ مسکن منطقی به نظر نمی‌رسد و ورود مستقیم بانک‌ها به عرصه لیزینگ مسکن مخالف قانون بانکداری است.

به گزارش رادیو اقتصاد، حسام عقبایی گفت: راه اندازی لیزینگ در عرصه مسکن در میان کشور‌های جهان وجود دارد به طوری که در برخی از کشور‌ها این امر توسعه یافته است.

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه مسکن در ایران به عنوان سرمایه به شمار می‌رود بنابراین برای سرمایه گذاری در حوزه لیزینگ به پشتوانه‌های کلان مالی نیاز است.

نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران ادامه داد: ورود مستقیم بانک‌ها به عرصه لیزینگ مسکن مخالف قانون بانکداری است.

وی افزود: اگر شرکت‌ها به لیزینگ مسکن روی بیاورند در صورتی که تحقق این مهم فرصتی برای خانه دار شدن مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه که از واماندگان و جاماندگان تسهیلات بانکی هستند، باشد، جامعه از این مسئله استقبال خواهد کرد و سرمایه گذاران نیز منتفع خواهند شد.

عقبایی با تاکید بر اینکه سود بانکی بالا برای لیزینگ مسکن منطقی نیست، گفت: از طرفی باید بنیه مالی سرمایه گذاران را نیز در نظر گرفت.

وی اظهار داشت: در صورتی که سرمایه گذاران عرصه لیزینگ مسکن خواهان دریافت تسهیلات از بانک‌ها باشند به طور یقین با سود بالای بانکی فشار بر مردم ایجاد می‌شود.

نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران با بیان اینکه برای تحقق لیزینگ مسکن موفق باید سازوکار‌های اجرایی، عملیاتی و مردمی به وجود آید، یادآور شد: لیزینگ مسکن اقشار متوسط و دهک‌های بالای جامعه را در بر می‌گیرد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده − شش =