آنتی اکسیدانهای معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
• بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین.
لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
ویتامین A: کره، تخم مرغ، شیر، کبد.
ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانهها و روغن شان.
توتها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار میایند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0