کد خبر : 86984
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 مارس 2018 - 8:50
-

عدم پذیرش مردان در مشکلات سلامت روان

عدم پذیرش مردان در مشکلات سلامت روان

به گزارش قائم آنلاین، عضو هیات مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران به نقل از بیتوته گفت: مردان در مقایسه با زنان معمولا مایل به پذیرش مشکلات سلامت روان خود نیستند و به همین دلیل دو برابر زنان رفتار‌های پرخاشگرانه و ضداجتماعی دارند. دکتر فدایی افزود: تفاوت‌هایی از نظر نابسمانی‌ها و بیماری‌های روانی بین زنان و

به گزارش قائم آنلاین، عضو هیات مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران به نقل از بیتوته گفت: مردان در مقایسه با زنان معمولا مایل به پذیرش مشکلات سلامت روان خود نیستند و به همین دلیل دو برابر زنان رفتار‌های پرخاشگرانه و ضداجتماعی دارند.

دکتر فدایی افزود: تفاوت‌هایی از نظر نابسمانی‌ها و بیماری‌های روانی بین زنان و مردان وجود دارد بطورمثال با توجه به اینکه زنان معمولا مسائل روانی خود را درونی سازی می‌کنند، میزان افسردگی در آنان دو برابر مردان است، اما مردان در مقابل، مشکلات روان خود را برون سازی می‌کنند بنابراین میزان رفتار‌های پرخاشگرانه و ضداجتماعی در آنان، دو برابر زنان است.

وی ادامه داد: باوجودآنکه در مجموع میزان اختلالات روان در زنان و مردان یکسان است، اما تفاوت‌های مهمی از نظر بهداشت روانی بین زنان و مردان وجود دارد.

وی اضافه کرد: مردان معمولا مایل به پذیرش مشکلات روانی در خود نیستند و از سوی دیگر راجع به مشکلات خود با دیگران صحبت نمی‌کنند درحالیکه زنان، شبکه دوستی و اجتماعی قوی دارند و راجع به مشکلات خود با دوستانشان صحبت می‌کنند که موجب می‌شود فشار روانی آنان کمتر شود و از راه حال‌های دوستانشان نیز استفاده می‌کنند.

عضو هیات مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران خاطرنشان کرد: زنان در مورد پذیرش مشکلات روان خود اکراه ندارند و با سهولت بیشتری به دنبال کمک‌های حرفه‌ای توسط روانپزشکان و مشاوران برمی آیند.

این استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اظهار کرد: مردان بیشتر تحت تاثیر مشکلات روان قرار می‌گیرند وبا توجه به نقش خود در خانواده، متاسفانه این مشکلات را به صورت رفتار‌های ناهنجار مانند پرخاشگری، گوشه گیری و بی توجهی به مسئولیت‌های خود نسبت به سایر اعضای خانواده، منتقل می‌کنند درحالیکه زنان با پذیرش مشکلات روان در خود و مراجعه سریع‌تر به روانپزشک یا مشاور می‌توانند مسائل اعصاب و روان خود را رفع و رجوع کنند و وظایف مهم خود را نسبت به افراد خانواده انجام دهند.

وی اضافه کرد: مردان باید در صورت مشاهده علائمی مانند تحریک پذیری و پرخاشگری، بی توجهی به مسئولیت‌های اجتماعی و خانوادگی، افسردگی و تمایل به گوشه گیری به فکر استفاده از خدمات تشخیصی و درمانی بهداشت و روان باشند.

به گفته وی، میزان کلی اختلال روان اعم از ضعیف تا شدید در ایران در حدود ۲۵ درصد کل جمعیت بزرگسال ۱۵ تا ۶۴ سال کشور و این میزان تقریبا معادل متوسط جهانی است.

یکم تا هفتم اسفند ماه، هفته ملی سلامت مردان نامگذاری شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 2 =