نقشه آمریکا برای پارلمان جدید عراق
به گزارش قائم آنلاین، «محمدصادق کوشکی»، تحلیلگر مسائل بینالملل، در خصوص ابراز نگرانی «جنبش عصائب اهل الحق» از بقای نیروهای آمریکایی در آستانه انتخابات عراق و تلاش آنها برای تاثیرگذاری بر فضای سیاسی این کشور، با اشاره به اینکه واشنگتن به دنبال ممانعت از مشابهسازی جغرافیای جمعیت در پارلمان عراق است، بیان داشت: آمریکا تلاش
به گزارش قائم آنلاین، «محمدصادق کوشکی»، تحلیلگر مسائل بینالملل، در خصوص ابراز نگرانی «جنبش عصائب اهل الحق» از بقای نیروهای آمریکایی در آستانه انتخابات عراق و تلاش آنها برای تاثیرگذاری بر فضای سیاسی این کشور، با اشاره به اینکه واشنگتن به دنبال ممانعت از مشابهسازی جغرافیای جمعیت در پارلمان عراق است، بیان داشت: آمریکا تلاش میکند در فهرستهای انتخاباتی همه جریانهای سیاسی عراق نفوذ کند.
وی با توجه به مداخلهگرایی واشنگتن در عراق برای تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات گفت: بحث نفوذ در فرآیند انتخابات در عراق مسئلهای است که از سال ۲۰۰۵ میلادی تا اکنون قابل مشاهده بوده است. آمریکاییها تلاشی برای پنهان کردن این مسئله نداشتهاند.
تحلیلگر مسائل بینالملل با تأکید بر تلاش آمریکا برای برجسته کردن برخی از فهرستهای انتخاباتی اشاره داشت: واشنگتن بهصراحت در انتخاباتهای عراق ازجمله شوراهای استانی و پارلمان دخالت کرده و برخی از حزبها را مورد حمایت خود قرار داده است.
وی با اشاره به شرایط پساداعش و اقدامات واشنگتن برای تغییر فضای سیاسی عراق تأکید داشت: دخالت در امور عراق در شرایط کنونی برای آمریکاییها بسیار حساستر از گذشته است. آنها تلاش دارند که اکثریت پارلمانی را که بر اساس اکثریت جمعیتی عراق شکل گرفته است، تغییر دهند.
کوشکی با توجه به تاکتیکی که آمریکا برای افزایش نفوذ خود در پارلمان عراق در پیش گرفته است، گفت: واشنگتن در تلاش است جغرافیای جمعیت در پارلمان مشابهسازی نشود. چون تا امروز پارلمان با جغرافیای جمعیت مطابق بوده است. آنها میخواهند این روند را بر هم بزنند.
وی با تأکید بر تلاش واشنگتن برای تأثیرگذاری بر مناطق مختلف عراق اشاره داشت: آمریکاییها تا حد امکان سعی میکنند از افراد مورد نظر خود در همه مناطق این کشور حتی استانهای شیعهنشین پشتیبانی کنند. خطر از جانب آنها در همه جای عراق وجود دارد.
تحلیلگر مسائل بینالملل با اشاره به نقاطی که بیشتر مورد توجه آمریکا است، تأکید داشت: واشنگتن به خصوص بر مناطق شمالی و مرکزی عراق ازجمله استانهای چهارگانه دیاله، تکریت، الانبار و نینوا متمرکز است. البته این مسئله در کردستان شدت و گستردگی بیشتری دارد و دست آمریکاییها برای دخالت در این مناطق بازتر است.
برچسب ها :تحلیلگر،واشنگتن،کردستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0