کد خبر : 89125
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 مارس 2018 - 17:25
-

تصادف جان ۲۵ نفر را در نخستین روز نوروز گرفت

تصادف جان ۲۵ نفر را در نخستین روز نوروز گرفت

به گزارش قائم آنلاین، سردار موسی امیری ظهر امروز در جریان بازدید از طرح ویژه نوروزی استان زنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته از اجرای طرح ترافیکی نوروز شاهد افزایش تردد بوده‌ایم، اظهار کرد: به ویژه در محورهای شمالی تردد افزایش بسیاری داشته است. وی با اشاره به اینکه

به گزارش قائم آنلاین، سردار موسی امیری ظهر امروز در جریان بازدید از طرح ویژه نوروزی استان زنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته از اجرای طرح ترافیکی نوروز شاهد افزایش تردد بوده‌ایم، اظهار کرد: به ویژه در محورهای شمالی تردد افزایش بسیاری داشته است.

وی با اشاره به اینکه در هفت روز گذشته شاهد افزایش ۹ درصدی تردد هستیم، تصریح کرد: در برخی از استان‌ها همچون قزوین، گیلان، قم و خراسان رضوی بیشترین تردد را شاهد بوده‌ایم.

جانشین پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه فعلاً آمار تصادفات جمع‌بندی نشده است، گفت: البته دیروز که نخستین روز فروردین بود شاهد کاهش تصادفات بودیم و در نخستین روز فروردین ۲۳ فقره تصادف فوتی رخ داده و ۲۵ نفر در تصادفات دیروز جان خود را از دست دادند.

سردار امیری با اشاره به اینکه در تصادفات رخ داده سواری‌ها با ۸۰ درصد بیشترین نقش را داشتند، گفت: همچنین طبق بررسی انجام شده بیشترین علت تصادفات رخ داده مربوط به واژگونی با  ۴۷ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: وقوع حدود ۵۰ درصد تصادفات بر اثر واژگونی اصولاً بر اثر خستگی و خواب‌آلودگی رخ می‌دهد از همین رو به رانندگان توصیه می‌شود که در این باره نکات ایمنی را بیشتر رعایت کنند.

*کاهش ۱۰ درصدی فوتی‌ها

وی با تأکید بر رعایت نکات ایمنی از سوی مردم و استراحت رانندگان در بینابین رانندگی در نقاط مختلف افزود: طبق بررسی‌های صورت‌گرفته در ایام نوروز مردم بیشترین همکاری را با پلیس دارند و به دلیل همین همکاری تعداد فوتی‌ها سال قبل در ایام نوروز ۱۰ درصد کاهش یافت.

جانشین پلیس راهور ناجا با توصیه به رانندگان مبنی بر رعایت کامل و دقیق نکات ایمنی در رانندگی به ویژه در ایام نوروز با توجه به افزایش تردد در جاده‌های کشور تصریح کرد: هشدار می‌دهیم، تخلفات حادثه‌ساز موجب توقیف ۷۲ ساعته خودرو بدون اغماض خواهد بود.

سردار امیری همچنین به رفتارهای رانندگی در کشور و تغییر رفتار رانندگی نیز اشاره کرد و گفت: سال‌های پیش اصلاً بستن کمربند رانندگی فرهنگ‌سازی نشده بود، در حالی  که امروز این‌گونه نیست و این فرهنگ جاافتاده است، هرچند که در تلاش هستیم در صندلی‎های عقب نیز کمربند بسته شود.

وی با اشاره به اینکه رشد در تغییر رفتار رانندگی نسلی است، افزود: آنچه مسلم است، طی سنوات گذشته این تغییر محسوس بوده است.

*۴۷ درصد تصادفات جاده‌ای در اثر واژگونی خودرو رخ می‌دهد

جانشین پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه رفتار مردم در رانندگی نوروز با بقیه روزهای سال متفاوت است و با احتیاط بیشتری انجام می‌شود، تصریح کرد: عامل انسانی بالای ۷۰ درصد در وقوع تصادفات نقش دارد.

وی با اشاره به اینکه  سهم تصادفات ناشی از واژگونی در جاده‌های کشور افزایش پیدا کرده است و ۴۷ درصد از تصادفات به همین علت رخ داده است، گفت: این واژگونی‌ها ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی بوده است.

سردار امیری با بیان اینکه عامل دوم در وقوع تصادفات نیز به علت انحراف به چپ بوده است، گفت: این عامل نیز سهم ۴۰ درصدی در تصادفات هفت روز گذشته داشته است و اگر رانندگی لغزشی در این باره داشته باشد، تصادفات رخ به رخ صورت گرفته و بسیار خطرآفرین خواهد بود.

جانشین پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه مهم‌ترین راهکار برای پایین آوردن تلفات جاده‌ای نیز این است که باید راهکار بلندمدت برای آن اندیشید، افزود: الان تعداد نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور ۳ هزار و ۴۰۰ مورد است.

وی با بیان اینکه اینها شناسایی و صورت‌جلسه شده است، گفت: درخواست ما از راهداری این است که این نقاط باید مشخص شود، اما در مقاطعی باید اینها برطرف و اصلاح شود.

*استفاده از ابزار تکنولوژی در جاده‌های کشور افزایش پیدا کند

سردار امیری همچنین با تأکید بر استفاده از تکنولوژی و ابزار هوشمند بیان کرد: این الان در اغلب راه‌های کشور پوشش ندارد که باید بیشتر شود، چراکه یک راهکار اساسی است.

جانشین پلیس راهور ناجا همچنین به اقدامات قانونی پلیس نیز به عنوان یک راهکار بازدارنده اشاره کرد و گفت: پلیس نیز باید حضور محسوسی داشته و آنجا که لازم است، برخورد اثرگذار داشته و با متخلفان برخورد جدی کند.

وی همچنین به نقش دستگاه‌های امدادی پس از وقوع تصادف و صحنه نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمار متأسفانه ۵۰ درصد از افراد پس از تصادف و یا در بیمارستان و یا قبل از آن جان خود را از دست‌ می‌دهد که در این باره نیز باید امکانات بیمارستانی افزایش یافته، تکنسین‌ها آموزش بیشتری درباره احیا داشته باشند که اگر این آموزش‌ها نیز افزایش پیدا کند، شاهد کاهش تلفات خواهیم بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 + 5 =