با خوردن آجیل بشقاب غذای خود را کوچکتر کنید
به گزارش قائم آنلاین، تخمه کدوی ریز یکی از بهترین گزینه هاست؛ زیرا زمان زیادی طول میکشد تا فرد نیم سیر از آن را بشکند. خوبی این دانهها این است که فرد هم پذیرایی میشود هم کالری کمتری دریافت میکند. مسلماً بادام، پسته، فندق، بادامزمینی و… راحتتر خورده میشوند و میزان مصرف در همان زمان
به گزارش قائم آنلاین، تخمه کدوی ریز یکی از بهترین گزینه هاست؛ زیرا زمان زیادی طول میکشد تا فرد نیم سیر از آن را بشکند. خوبی این دانهها این است که فرد هم پذیرایی میشود هم کالری کمتری دریافت میکند. مسلماً بادام، پسته، فندق، بادامزمینی و… راحتتر خورده میشوند و میزان مصرف در همان زمان بیشتر است.در بین مغزها هم در درجه اول گردو، چون سرشار از اسید چرب امگا ۳ است. البته معمولاً در آجیل نوروزی گردو استفاده نمیشود. بقیه مغزها نیز حاوی اسیدهای چرب هستند و میتوان به تعادل آنها را مصرف کرد.
خوبی آجیل این است که بعد از مصرف افراد میلی به خوردن غذا ندارند و کمتر برنج میخورند. ۳۰ عدد پسته ۱۲۰ کالری دارد، سیرکننده و شبیه یک وعده غذایی است؛ بنابراین اگر با خوردن آجیل بشقاب غذای شما کوچکتر شود، عادت خوبی است.
برچسب ها :تخمه کدو،برنج، آجیل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0